spot_imgspot_img
13.2 C
Vaslui
26-feb.-2024

Maria Ciobanu, „ciocârlia” muzicii populare, spune adio României. „Nu cred că mama va mai reveni vreodată pe scenă”

- Advertisement -

Maria Ciobanu a avut parte de o primire extrem de călduroasă la întoarcerea în România după doi ani de absență, însă acum se întoarce din nou în SUA.

Maria Ciobanu, „ciocârlia” muzicii populare românești va pleca înapoi în America după o ședere scurtă pe meleagurile autohtone. Artista a venit în România pentru o scurtă vacanță în care s-a revăzut cu familia și-a alintat nepoții și s-a bucurat de revederea cu vechi prieteni.

Din nefericire cântăreața este obligată să revină în Statele Unite deoarece clima din România îi poate pune sănătatea în pericol.

Ionuț Dolănescu a anunțat cu durere în suflet faptul că șederea mamei sale a ajuns la sfârșit iar despărțirea dintre ei este inevitabilă. De asemenea, el a mai menționat că mama sa nu va reveni pe scenă.

„Din păcate, mama nu va rămâne în ţară mai mult de luna septembrie. Revine acasă, fiindcă acolo, în Statele Unite ale Americii, clima e mult mai potrivită pentru tratarea bolii sale. Pe de altă parte, nu cred că mama va mai reveni vreodată pe scenă. Şi-a anunţat retragerea în 2017 şi cam asta a fost tot.” a declarat Ionuț Dolănescu.

În ciuda vizitei scurte în România, Maria Ciobanu a dat dovadă a talentului incontestabil în cadrul nunții prietenei și colegei de breaslă, Steliana Sima, unde a interpretat câteva piese alături de fiuul ei Ionuț Dolănescu. …https://www.romaniatv.net/maria-ciobanu-ciocarlia-muzicii-populare-spune-adio-romaniei-nu-cred-ca-mama-va-mai-reveni-vreodata-pe-scena_5715128.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.