Maria Dragomiroiu, reacție uluitoare la adresa Elenei Merișoreanu: “E invidioasă, răutăcioasă și mincinoasă”

Încep să iasă la iveală conflicte mocnite din muzica populară românească! Două celebre cântărețe sunt acum în centrul unui scandal: Maria Dragomiroiu și Elena Merișoreanu!

Folclorul autohton e plin de scandaluri! După ce ieri Steliana Sima i-a declarat război lui Gheorghe Turda, acum s-a aflat că alte două cântărețe de primă mână sunt la cuțite de ani buni.

Invitată la aceeași rubrică TV, ”Spui tot sau îți ia gura foc”, din emisiunea “La Măruță”, de la PRO TV, Maria Dragomiroiu (56 de ani) s-a dezlănțuit la adresa Elenei Merișoreanu (72 de ani), pe care a catalogat-o drept “invidioasă, mincinoasă și răutăcioasă”, atunci când Măruță a rugat-o să enumere trei defecte de-ale colegei de breaslă. Conflictul dintre cele două mari artiste a pornit atunci când Maria Dragomiroiu a făcut publică suma infimă pe care o primește ca pensie: 1.200 de lei. Atunci, Elena Merișoreanu a comentat acid la tv că Maria Dragomiroiu nu se omoară cu munca.

Ce a deranjat-o pe Maria Dragomiroiu

“Mie mi se pare că Elena Merișoreanu a venit pe pământ doar ca să judece colegii. Îmi pare foarte rău, nu i-am spus, deși ne-am întâlnit de multe ori. S-a gândit ea să-mi facă o bucurie chiar de ziua mea și și-a dat cu părerea, într-o emisiune, despre pensia mea, aia mică, se știe cât e. A zis că probabil nu am muncit nicăieri. E un om rău, răutăcioasă mai bine zis, nu poți să te duci să judeci un coleg când nu e treaba ta. De pierdut are sufletul dânsei, nu eu. Nu sunt supărată, dar să vinzi o poveste așa, dintr-o minciună?! Peste tot la tv e prezentă ca să vorbească despre toți colegii. Eu am pus o întrebare: cum să trăiești ca artist cu 1.200 de lei? Și ea a venit să mă judece”, a declarat Maria Dragomiroiu, la Pro TV. Contactată de Click!, Elena Merișoreanu nu a putut oferi, momentan, o replică. …https://www.click.ro/vedete/romanesti/maria-dragomiroiu-reactie-uluitoare-la-adresa-elenei-merisoreanu-e-invidioasa?utm_source=adevarul.ro&utm_medium=facebook&utm_campaign=postare
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ