Maria Sharapova investește într-o afacere alături de Jay-Z și Rihanna: „Poate revoluționa...

Maria Sharapova investește într-o afacere alături de Jay-Z și Rihanna: „Poate revoluționa recuperarea”

Rusoaica Maria Sharapova, 33 de ani și de 5x câștigătoare de Grand Slam, se concentrează foarte mult pe mediul de afaceri, după retragere. 

  • Sharapova a ajuns investitor și consilier la Therabody, o companie care produce instrumente de masaj cu percuție pentru atleți, dar și pentru persoane care suferă de diferite afecțiuni;
  • Alături de Maria Sharapova, compania mai este promovată de alte 100 de superstaruri, printre care cântăreții Jay-Z sau Rihanna, precum și actorul Daniel Craig, dispuși să investească în compania de tech.

    Maria Sharapova: „Îmi place să pun experiența din sport în practică”

    „Am aflat despre Therabody mult mai devreme decât am devenit investitor în proiect, când eram jucător profesionist de tenis. La început, am fost atrasă de tehnologia care vizează refacerea sportivilor de la diferite discipline și apoi am aflat că această companie lansată în 2016 caută un partener.

    Mai mult decât atât, nu era vorba de o singură investiție, fiindcă aveau nevoie de un consultant din lumea sportului, de o persoană cu aceleași idei, care să-i ajute la intrarea pe piețele internaționale. Am decis că e o idee excelentă, îmi place să îmi pun experiența în practică. În general, este util să implicăm sportivi în astfel de proiecte, fiindcă am avut o perioadă îndelungată corpurile la limită și știm ce trebuie făcut”, a explicat Masha.  …https://www.gsp.ro/sporturi/tenis/maria-sharapova-investitor-strategic-intr-o-afacere-bomba-cu-jay-z-sau-rihanna-625312.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ