MARIAJUL LOR SECRET A LUAT SFÂRȘIT. TIM ROBBINS DIVORȚEAZĂ DE GRAȚIELA BRÂNCUȘI, SOȚIA SA ROMÂNCĂ MAI TÂNĂRĂ CU 30 DE ANI

Tim Robbins a intentat divorțul de soția sa, Gratiela Brâncuși, care ar fi cu 33 de ani mai mică decât el. Cei doi nu și-au făcut niciodată public mariajul.

Actorul și regizorul în vârstă de 62 de ani, câștigător de Oscar, a depus documentele legale la un tribunal din Los Angeles, miercuri. Nu se știe când s-a căsătorit cu românca, notează TMZ.

Grațiela a absolvit Universitatea din București, în 2012, potrivit LinkedIn. Ceea ce înseamnă că Brâncuşi este apropiată de vârstă cu fiii lui Tim, Jack Henry (31 de ani) și Miles Guthrie (28 de ani) din relația de 23 de ani cu actrița Susan Sarandon.

Cei doi s-au cunoscut în 2016 în timp ce lucrau la compania The Actors’ Theater, unde Grațiela este coordonator de marketing, iar Tim, director artistic.

Robbins și Brâncuşi au fost fotografiați prima oară împreună la premiera serialului „Here and Now”, în februarie 2018. În noiembrie 2019, au apărut imagini cu Grațiela purtând un inel de logodnă cu diamant. …https://www.filmnow.ro/stiri/mariajul-lor-secret-a-luat-sfarsit-tim-robbins-divorteaza-de-gratiela-brancusi-sotia-sa-romanca-mai-tanara-cu-30-de-ani-54422
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ