Marian Godină o desființează pe Diana Șoșoacă: „Să vii cu soluții e mai greu, de grohăit poate orice porc”

Polițistul Marian Godină a lansat un atac dur la adresa Dianei Șoșoacă, dând de înțeles că nu tolerează deloc comportamentul său și afirmațiile scandaloase pe care le face cu fiecare ocazie.

Polițistul Marian Godină a lansat un atac dur la adresa Dianei Șoșoacă, dând de înțeles că nu tolerează deloc comportamentul său și afirmațiile scandaloase pe care le face cu fiecare ocazie.

Marian Godină a declarat, referindu-se la Șoșoacă, că ”de grohăit poate orice porc”, dar soluții sunt mai greu de găsit.

Polițistul s-a arătat surprins de faptul că „o persoană care e prezentă oriunde e rost de făcut scandal, care zbiară și amenință cu plângeri penale pe oricine” are atâția susținători.

”La o știre despre o persoană care e prezentă oriunde e rost de făcut scandal, care zbiară și amenință cu plângeri penale pe oricine, cere să i se prezinte la raport manageri, patroni de firme de securitate și orice alți superiori, căci dumneaei, în calitatea-i de senator, calitate pe care nu ezită să și-o decline răcnind, nu stă la discuții cu orice „muritor de rând”, ci doar cu persoane de rang înalt, te aștepți să nu citești comentarii care să-i fie favorabile. Dar nu e chiar așa, căci cu cât zbiară mai tare, cu atât, în mintea unora, deloc puțini, „are mai mult curaj de a spune lucrurilor pe nume”, „e singura care luptă”, „e o adevărată patrioată” etc.

I-aș întreba și eu pe cei care vorbesc cu atât de multă admirație despre această persoană:

E vreunul dintre voi atât de limitat încât nu ar putea să zbiere, să ceară demisii, să amenințe, să facă circ din orice, să se certe cu paznicii etc?

Singurul lucru de care ai nevoie să poți face asta nu e curajul, ci lipsa simțului ridicolului.

Să vii cu soluții e mai greu, de grohăit poate orice porc.”, scrie Marian Godină.

https://www.romaniatv.net/godina-o-desfiinteaza-pe-diana-sosoaca-de-grohait-poate-orice-porc_5293278.html
1 COMENTARIU

  1. Corect, trebuie sa vii si cu solutii, nu doar sa critici.
    Doar ca si critica e necesara, fiindca, in zilele noastre, auzim in permanenta guvernul si partidele la putere care ne spun ca “totul e superb”, dar tara nu mai are nici industrie, nici agricultura, nici sanatate, nici invatamant etc. Si toti pulimocii din presa aplauda…

LĂSAȚI UN MESAJ