14.5 C
Vaslui
26-sept.-2021

Marian Godină spune că mai multe amenzi ar reduce tragediile pe șosele: „E nevoie de bâtă, nu de vorbăraie”

Unul dintre cei mai cunoscuți polițiști din țară, Marian Godină, cu experiență la Poliția Rutieră, susține într-o postare pe blogul personal „că, pe lângă hazard, numărul accidentelor rutiere are legătură cu numărul de sancțiuni aplicate de poliție”. Postarea lui vine în urma tragicului accident din Bacău, unde șapte persoane au murit.

Marian Godină arată că în urma statisticilor tot mai negre de pe șoselele din România nu se întâmplă nimic. „Din păcate, nu e zi în care să nu citești măcar o știre despre un accident rutier grav petrecut pe drumurile României. În urma lor se completează niște statistici care devin astfel din ce în ce mai negre și… cam atât”, scrie Godină.

Cunosc foarte bine cauzele din statistici, cunosc scuzele șoferilor, modul în care acționează Poliția Rutieră și felul în care încearcă să combată și să prevină producerea de accidente. Pot afirma cu tărie că, pe lângă hazard, numărul accidentelor rutiere are legătură cu numărul de sancțiuni aplicate de poliție. Marian Godină: Fostul polițist de la Poliția Rutieră arată că după ce a început să aplice amenzi pe o stradă din centrul Brașovului, șoferii au început să respecte regulile. „După vreo două săptămâni, era o raritate să găsești vreo mașină oprită pe interzis sau să vezi pe cineva fără centură”, scrie Godină.
Citeşte întreaga ştire: Marian Godină spune că mai multe amenzi ar reduce tragediile pe șosele: „E nevoie de bâtă, nu de vorbăraie”

Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here