3.9 C
Vaslui
09-dec.-2022

Maricel Boul a intrat în depresie si-si dã demisia. SoloMan de la Bârlad l-a eclipsat! E un geniu | PAMFLET

- Advertisement -

Bãi nene, la noi, la Vaslui, când e bãtaie, apoi e! Ca-n sapte pãcate, nu alta. Mi’ãitã, bãiat viclean de casã, a încercat sã-i fure jucãrica micutului print Edisor, Facebook. Si ce-a iesit, sã fereascã Dumnezeu ! Dar când a auzit nasu’ una ca asta, a tãbãrât pe userist, de Maricel Boul a zis cã-si dã demisia de la Mincinosu’: „Dom’le, SoloMan m-a eclipsat cu replicile sale. M-a lãsat fãrã stuchit la furcã. Pãi omul ãsta e un geniu. Vã dau un exemplu, mai bine spus o maximã. Ia fiti atenti: „Cât despre spritz, pentru o minte slabã si apa e tare!” Bãi nene, asta-i replica anului sau „Stiti ringtonul cu: Stãpâne! Fraierul insistã?” Asa si Mi’ãitã al nostru. Desi i s-a explicat cã-i prost…informat, vrea sã demonstreze cã e doar un singur punct înainte informat”. Aceasta din urmã „e din alea grele” rãu de tot. Nu mai spunem de ceva mai neaos, adicã mai aproape de gustul nostru, a celor repetenti, care oricum sunã prea tare: „Mãi nelicentiatule! Mars la scoalã, nu mai sta pe Facebook”. Toate aceste perle mã fac sã cred cã umorul meu pãleste pe lângã acest geniu. Sunt de acord ca patronul nostru sã-i ofere un contract pe viatã, la Mincinosu’, cã meritã».

Replica useristului e palidã. Mai bine n-o dãdea. Nu poti sã vii, dupã trei texte grele, pline de umor de calitate, cu lozinca: „Minciuna+Agresivitate+Lene=PSD”. E prea subtire, te faci de râs. Dacã nu poti, îti angajezi un scrib si dã ãla pentru tine o replicã pe mãsurã. Ei, de asta spunem si noi, precum SoloMan: „Mi’ãitã, mai du-te, nene, la scoalã!”

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

7 COMENTARII

  1. Pamflet , pamflet dar tot pesediștii îi lăudați. Țineți cu bully poate ,poate Boul și Ceźărica mai ling și ei ceva pe la trandafiri. Vă vreti funny dar nu sunteți. Măcar să precizați în final ca Botez a avut dreptate di pesedeii sunt pe lyat pensii speciale si actuale și foste. Chiar nu dorim ca domnul Botez să se coboare la nivelul lighioanelor trandafiriste.

    • TRebuie sa recunosti ca Mi’aita a fost luat de balena in bot si dat de pamant de nu s-a mai ales nimic de el. Nici macar nu mai poate tine in poala viceprimarita uSRIsta de la Marlad si pate aia migreaza in grajdul Boului Ros!

    • Serios? Mai jos decât este nu se poate coborî. Ce sa ceri de la reprezentantul unui partid care: ne dau la meniu carne moleculara sub pretextul că vaca subțiază stratul de ozon și nu avioanele, mașinile, etc., făină de carcalaci, ca și cum nu mai avem pamanturi bune de lucrat, ne distrug religia pentru care în cursul istoriei creștinismului s-au făcut vărsări de sânge pentru apărarea ei, și asta sub pretextul că preoții și episcopii au greșeli care pt useristi e legea firii, cea a homosexualității. Homosexuali sunt dintotdeauna, dar poate unii dintre noi nu vrem sa vedem parade, poate mie personal mi-e silă, fiind o persoană conservatoare. Mai vorbim și despre obligativitatea abuzivă vaccinurilor pe care o susțineau useristii mai abitir decât penelistii? Mai mult decât habarnismul îl înjosește intenția ca toți românii să aibă salarii mici, să ne amintim de guvernarea userista și despre celebrele discursuri că se poate munci și trăi pe puțin. Așa că ziteskoviki!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.