28.6 C
Vaslui
01-iul.-2022

Maricel Boul, most wanted | PAMFLET

Mincinosu’ de Vaslui a intrat în ilegalitate, iar Maricel Boul este de negãsit. De aici a venit supãrarea lui Dumitru Buzatu care, dupã ce ne-a dat în judecatã, a pus pe rolul instantelor si o ordonantã presedintialã de interzicere a dreptului la liberã exprimare. Judecãtorii de la Iasi i-au respins cererea de chemare în judecatã a lui Maricel Boul, zis si Mincinosu’, pentru cã nu l-au gãsit. Personajul cu pricina nu are domiciliu, telefon mobil, iar informatorii i-au furat pânã si lenjeria intimã, asa cã la amenintãrile lui Buzatu acesta nu-si permite nici luxul sã se mai scape pe el de fricã. Dar l-a determinat sã reactioneze! Asa cã l-a luat avocat pe Tudorel, dar nu fostul ministru al Justitiei, si va depune plângeri penale de santaj la DNA. Fiindcã, de la o bucatã de vreme, distinsul politician face o presiune fantasticã, uzând de functia de presedinte de Consiliu Judetean, pe care poporul suveran i-a dat-o, pe primarii în functie si îi amenintã cã, dacã mai colaboreazã cu ziarul Vremea Nouã, nu le mai dã niciun ban la rectificãrile fãcute la institutia pe care o conduce.

Functionarii din primãrii sau din alte institutii publice subordonate Consiliului Judetean nu mai au voie nici mãcar anunturile de Mediu sau cele de angajare sã le publice în ziarul nostru. Pentru cã, le explicã Buzatu, dusmanul trebuie sugrumat financiar mai întâi si apoi lichidat fizic. Îi amintim distinsului domn, cu origini în judetul vecin, cã acum câtiva ani un alt venetic, Ioan Vrânceanu, secondat de Dan Marian la partid în acea vreme, la fel ne trimitea toate controalele pe cap, pentru a suprima ziarul. Si nu a putut! Pentru cã aceastã gazetã nu este nici a lui Timofticiuc si nici a altui personaj, ci a comunitãtii. Noi, cei care scriem si muncim la acest ziar astãzi, suntem doar vremelnic administratori.

P.S. Începând de astãzi, vom înstiinta toate ONG-urile de profil, Comisia Europeanã, colegii de breaslã din presa nationalã si cea internationalã de abuzurile pe care le face omul politic Dumitru Buzatu si grupul sãu în încercarea intimidãrii publicatiei noastre.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. „Pentru cã aceastã gazetã nu este nici a lui Timofticiuc si nici a altui personaj, ci a comunitãtii”. 🙂 Ce slogan comunist! Ghetu’ bobor, are gazeta si nu stie! 🙂
    Ati uitat sa adaugati „SI, MAI ALES, A PNL-ULUI” 😀

  2. No,rezolvați-vă problemele cum știți mai bine: unii cu justiția ceilalți cu ONG-urile !
    Dar acum pe bune: in ultimul timp nu prea am rîs citind conținutul pamfletelor publicate : prea ermetice,prea trase de păr, prea insignifiante !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here