spot_img
29 C
Vaslui
18-iun.-2024
spot_img

Marina nu s-a mai trezit

- Advertisement -

DURERE “Marina, trezeste-te, te rog! Colegii tãi au venit sã te vadã”! Când o multime de copii ca si ea au ajuns la cãpãtãiul fetei de 14 ani, ucisã duminca trecutã într-un groaznic accident, o voce sfâsiatã de durere, dar în care parcã speranta nu pierise pentru totdeauna, i-a cerut copilei sã se întoarcã înapoi, la toti cei care au iubit-o si o vor iubi mereu. Zadarnic însã! De dincolo de viatã, “îngerul” de fatã n-a mai putut da nici un semn sutelor de oameni veniti sã îsi ia rãmas bun de la ea, la ceasul greu al unei despãrtiri nedrepte.

EPILOG Se spune cã îngerii nu mor niciodatã, dar totusi… O multime de colegi, prieteni sau simplii necunoscuti înlãcrimati de povestea Marinei, copila cãreia, în urmã cu câteva zile, i s-a luat cu brutalitate dreptul la viatã, au venit sâmbãtã la Gura Vãii, pentru a-si lua rãmas bun de la ea. Înecate în lacrimi neputiincioase, cuvintele celor pentru care Marina a contat cu adevãrat, zadarnic îi cereau fetei, mai mult cu fiecare secundã cu care se apropia ceasul îngropãciunii, sã nu plece sau mãcar sã mai priveascã odatã înapoi spre ei. Ca într-o poveste înfiorãtor de tristã, sicriul cu trupul neînsufletit a fost asezat într-o sanie trasã de un cal alb. Multimea a mers în urma cortegiului, ca într-un mars al tãcerii si al revoltei fatã de o astfel de nedreptate a destinului. Imaginea atâtor tineri, încolonati, tãcuti, cu fruntile aplecate si privirile triste, pãsind dezndãjduiti în urma unui cosciug din care stiau cã Marina nu se va mai ridica niciodatã, ilustra dimeniunea unei drame, în fata cãreia pânã si simplii trecãtori si-au fãcut semnul crucii, spunând: “Doamne fereste, ce tragedie s-a putut întâmpla”!

Nu existã pedeapsã pe mãsura uciderii unui copil!

VINOVAT Marina Panainte a decedat duminicã, 13 decembrie, în urma unui acicdent provocat de un sofer beat, pe raza satului Gura Vãii. Vestea a produs durere si foarte multã revoltã în rândul celor au primit aceastã teribilã veste. Peste 4 zile, Ilie Mantea, 50 de ani, autorul faptei a fost retinut, iar dupã o zi, judecãtorii s-au dovedit nemilosi cu cel care a ucis un suflet nevinovat, arestându-l preventiv pentru 29 de zile. În fata mortii unui copil însã, a familiei acestuia distrusã de durere, încarcerarea acestuia pare nesemnificativã, oricare ar fi numãrul anilor ce va urma sã îi petreacã în închisoare.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.