21.7 C
Vaslui
29-iun.-2022

Marina Voica, mărturisiri la un an de la operația pe cord deschis

Marina Voica a fost greu încercată acum un an, când a fost supusă unei intervenții pe cord deschis extrem de complexe și delicate, la o clinică din Brașov. Artista, de 85 de ani, a vorbit despre cum a evoluat starea ei de sănătate, din momentul dificilei intervenții și cum se simte în prezent.

Solista de origine rusă și-a manifestat mereu recunoștința față de personalul medical, de la clinica privată, unde a fost făcută operația pe cord deschis și, mai ales, față de medicul care a fost de acord să conducă o intervenție atât de riscantă pe o pacientă în vârstă de 84 de ani.

Marina Voica a declarat recent că este bucuroasă întrucât, la un an după acea mare cumpănă, se simte bine și, chiar dacă este cardiacă, nu a mai avut probleme cu inima.

Artista duce o viață cumpătată, în casa ei de la Breaza, unde s-a refugiat pentru a avea parte de liniște și echilibru, atât din punct de vedere spiritual, cât și fizic. După complicata operație la inimă, Marina Voica a stat doar o săptămână în spital, iar recuperarea, spre surprinderea ei, a decurs fără dificultăți…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/marina-voica-marturisiri-la-un-de-la-operatia-pe-636570.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here