spot_img
27.3 C
Vaslui
16-iul.-2024
spot_img

Marina Voica, transportată de urgență la spital. În urmă cu patru luni a fost operată la inimă

- Advertisement -

Artista Marina Voica, în vârstă de 85 de ani, a ajuns sîmbătă seara de urgență la spital, la patru luni de la operaţia pe inimă.

Marina Voica a fost transportată cu ambulanța la spitalul din Câmpina, la patru luni de la operaţia pe inimă, potrivit Antena 3.

În luna mai, Marina Voica a fost operată pe cord la o clinică privată din Braşov.

„Este greu să vorbeşti despre o mare minune care s-a întâmplat aici: o operaţie pe inimă foarte grea, la o femeie de 84 de ani. Nu mă condamnaţi că vreau să trăiesc! Echipa spitalului şi doctorul Zoltan Galajda au făcut o operă de artă pe inima mea. N-am cuvinte, adevărată artă.

S-au purtat excepţional, cu profesionalism şi răbdare. Eu am încercat să nu creez dificultăţi. A fost greu. Nu sunt încă restabilită complet, dar o să încep încet, încet. Sper să mă refac cât mai repede. Mulţumesc echipei care a făcut din inima mea una aproape nouă. O operaţie extraordinară”, spunea artista, după externarea din spital. …https://www.romaniatv.net/marina-voica-transportata-de-urgenta-la-spital-in-urma-cu-patru-luni-a-fost-operata-la-inima_5773228.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.