9.4 C
Vaslui
21-mart.-2023

Marius Arcăleanu pierde procesul cu PNL și e cu un pas și jumătate în afara Consiliului Județean

- Advertisement -
DECIZIE… Instanța a respins contestația formulată de Marius Arcăleanu (foto stânga), în contradictoriu cu PNL Vaslui și l-a obligat la plata sumei de 3.000 de lei, cu titlu de cheltuieli de judecată.

OSCILANT… Partidul Național Liberal l-a exclus pe Marius Arcăleanu din rândurile sale încă din luna martie a anului trecut, însă în loc să dea dovadă de demnitate și să se conformeze deciziei, fostul cadidat la șefia CJ se agață de tot felul de chichițe pentru a mai încasa indemnizația de consilier județean. Astfel, în timp ce lucrează la înființarea organizației județene a partidului Forța Dreptei, Arcăleanu atacă prin instanțe excluderea din PNL, preferând să stea cu fundul în două luntrii.

Miercuri, pe 25 ianuarie, judecătorii Tribunalului Vaslui au decis să respingă contestația formulată de Arcăleanu, în contradictoriu cu Partidul Național Liberal – Colegiul Director Județean al PNL Vaslui. În plus, instanța l-a obligat pe Marius Arcăleanu la plata sumei de 3.000 de lei, cu titlu de cheltuieli de judecată, reprezentând onorariul avocatului. Decizia Tribunalului Vaslui nu este definitivă și poate fi atacată cu apel în termen de 30 de zile. Până când instanțele superioare vor da decizia definitivă, fostul director al Casei de Sănătate Vaslui continuă să reprezinte Partidul Național Liberal în Consiliul Județean, deși acesta a anunțat încă din luna august a anului trecut că va coordona activitatea filialei județene a partidului Forța Dreptei. “Voi coordona echipa vasluiană a partidului Forța Dreptei. Deși nu este ușoară desprinderea de un partid pentru care mi-am dedicat cariera politică de până acum, a venit momentul să iau o decizie prin care să mă asigur că voi respecta ceea ce mi-am propus de la început, să ofer vasluienilor o opțiune cu adevărat liberală la nivel local. Deși procesul excluderii mele din PNL nu a fost finalizat, aleg să fac în mod voluntar această trecere întrucât eu nu cred în politica de compromis. Nu îmi doresc să fac compromisul de a face echipă cu PSD după ce în 2020 mi-am dorit atât de mult să scap Vasluiul de Dumitru Buzatu, cum nu îmi doresc nici să fac compromisul de a continua într-o filială care a încercat prin orice mijloc să-mi închidă gura pentru că spuneam, în mod public, adevăruri dureroase”, transmitea consilierul județean în urmă cu cinci luni.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Adevarul este ca toti politicienii, indiferent de culoarea politica, toți sunt puși pe capatuiala, toți sunt o apa și un pământ! Culmea este aceasta alianta PNL – PSD! Acesta este sfârșitul lumii. Acești ordinari care se spurca pe toate canalele, au făcut alianță! De rasul curcilor! Iar Acaleanu ,degeaba vrea sa arate ca încearcă si face si a făcut când de fapt este un fripturist si el care acum arunca cu rahat în ceilalți!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.