6.9 C
Vaslui
10-dec.-2022

Marius Costache, directorul Direcției Regionale Vamale Iași, nota 3,52 la concursul pentru șefia de la Vama Albița: „A fost foarte greu”

- Advertisement -

În cursul acestei zile, Marius Costache, directorul Direcției Regionale Vamale Iași, a participat la un concurs organizat la București pentru ocuparea funcției de șef la Vama Albița. Marius Costache a fost numit politic șef peste regiune venind de pe funcția de adjunct de la Vama Albița.

În cursul acestei după amieze, Marius Costache a primit și evaluarea comisiei de examinare. A întrunit doar 3,52 de puncte dintr-un total de 100. Contactat de reporterii BZI, directorul de la Vamă, a explicat că subiectele au fost foarte grele.

Spre exemplu, la subiectul al 2-lea, candidații trebuiau să menționeze modalităție de distingere a unei datorii vamale. Conform regulamentului UE, nr. 952/2003. Candidații trebuiau să aibă cunoștințe temeinice și despre modul de depunere a unei declarații vamale…https://www.bzi.ro/marius-costache-directorul-directiei-regionale-vamale-iasi-nota-352-la-concursul-pentru-sefia-de-la-vama-albita-a-fost-foarte-greu-4508345?utm_source=website&utm_medium=breaking

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Se vade dupa moaca cat de aerian este! Cum a reusit mascariciul sa ocupe asemanea functii, (chiar daca a fost numit politic), la cat de pampalau este???
    Ne meritam soarta, domnilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.