11.2 C
Vaslui
21-mart.-2023

Marius Elisei, mesaj dur pentru Oana Roman! Cum a atacat-o, după separarea definitivă: „Lasă-mă așa cum sunt, slab, înalt, prost”

- Advertisement -

La numai câteva zile de când s-au despărțit oficial, pentru ultima dată, spun ei, Oana Roman și Marius Elisei au început să se atace reciproc pe rețelele de socializare. Cei doi și-au transmis mesaje acide, cu săgeți veninoase, chiar în văzul tuturor. Sătul de criticile primite din partea Oanei Roman, Marius Elisei a postat un mesaj în cadrul căruia o sfătuiește să-l lase în pace fix așa cum este el, după care se autoironizează puțin.

„Sunt oameni care nu pot trăi fără să îi bârfească sau să-i judece, mai bine spus, pe cei din jur. Eu sunt de părere că nu e decât distructivă atitudinea asta și caut s-o evit. Lasă-mă așa cum sunt eu, gras, slab, înalt, prost, deștept, cum mă bârfești tu, toate modurile posibile în care mă bârfești și mă vorbești, lasă-mă așa să fiu eu, sănătos, cum sunt eu, nu contează”, a scris Marius Elisei, pe Instagramul său. ..https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/marius-elisei-mesaj-dur-pentru-oana-roman-cum-a-2238658.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.