spot_img
30.8 C
Vaslui
23-iul.-2024
spot_img

Mãrtisoare pentru bãtrânii de la Centru din Bãcesti

- Advertisement -

GEST FRUMOS Un grup de elevi de la Scoala M.David Negresti au realizat mãrtisoare si felicitãri pe care le-au dãruit persoanelor de la Centrul de Bãtrâni din Bãcesti.

DARUIRE Ieri, un grup de elevi ai Scolii M.David din Negresti au umplut pentru o orã holurile Centrului de Bãtrâni din Bãcesti. Acestia i-au încântat pe bãtrâni cu poezii, cântece si, la final, le-au dãruit mãrtisoare si felicitãri realizate chiar de dânsii. Elevii au fost coordonati de Elena Dudãu, Corina Istrate si Petronela Simiuc, în cadrul Cercului de creatii artistice condus de Iuliana Constantinescu. Aceastã activitate face parte din proiectul “Porti închise abandonului scolar”, care se realizeazã în parteneriat cu Organizatia World Vision România, iar programul realizat se numeste “Dãruind din suflet de copil”. “Aceste activitãti sunt foarte benefice si creeazã multã emotie pentru bãtrâni, mai ales cã unii dintre ei nu au avut copii si nu sunt vizitati de nimeni”, a declarat Irina Popa, psihologul institutiei.

Copiii au fost rãsplãtiti cu un moment muzical la pian

Una dintre persoanele care locuieste la Centru a vrut sã rãsplãteascã cumva acesti copii si, de aceea, le-a oferit un moment muzical la pian. “Nu sunt pregãtitã si nu am nici o partiturã, dar voi încerca sã vã cânt pe de rost ce stiu mai bine”, a declarat Cornelia Zahãu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.