0.5 C
Vaslui
06-dec.-2022

Mărturia părintelui Adrian Buimac, după ce și-a revenit miraculos: “slavă lui Dumnezeu că putem vorbi despre viață în momentul de față”

- Advertisement -
MINUNE!… Părintele Adrian Buimac a fost externat și a revenit acasă, în sânul familiei!

RECUNOSCĂTOR… Readus la viață de medicii ieșeni după ce a suferit nu mai puțin de trei stopuri cardio-respiratorii, părintele Adrian Buimac a revenit în sânul familiei, fiind externat de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iași. Recunoscător pentru noua șansă la viață pe care a primit-o, slujitorul Domnului a mulțumit, prin intermediul ziarului Vremea Nouă, tuturor celor care au fost alături de el și de familia sa în această perioadă de grea încercare. “Contează enorm să știi, să simți că nu ești singur în astfel de momente. Acum urmează o perioadă de odihnă pentru mine, de cel puțin o lună de zile, apoi voi intra într-o altă etapă a vieții, de monitorizare medicală, de tratament, care se va întinde pe mulți ani de acum încolo. Lucrurile vor intra pe un alt făgaș, dar slavă lui Dumnezeu că putem vorbi despre viață în momentul de față”, a declarat părintele Adrian Buimac.

De zeci de ani, societatea modernă încearcă să pună în antiteză lumea credinței și lumea științifică, însă cazul părintelui Adrian Buimac arată, fără putință de tăgadă, că aceste două lumi sunt complementare. Adevărate minuni se înfăptuiesc atunci când rugăciunea se împletește cu profesionalismul medicilor, iar faptul că după aproape două săptămâni de coșmar, părintele Buimac a revenit acasă, în sânul familiei, arată că aceste minuni au loc zilnic, chiar lângă noi. Pentru el, dar și pentru sute de credincioși din Moara Grecilor, ziua de 9 octombrie nu va fi uitată prea ușor. A fost ziua când părintele Buimac a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență direct de la Biserică, după ce în timpul slujbei se instalaseră semnele prevestitioare unui infarct. La spital, preotul a suferit două stopuri cardio-respiratorii, de fiecare dată cadrele medicale au făcut eforturi supraomenești pentru a-l salva și au reușit să îl stabileze. Medicii urgentiști au decis să cheme elicopterul SMURD, pentru a transporta pacientul, de urgență, la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iași. Urcat în stare critică în elicopter, preotul a suferit un al treilea stop în timp ce zbura spre Iași, viața i-a atârnat de un fir de ață. La Vaslui, vestea că preotul Buimac a suferit mai multe stopuri cardio-respiratorii s-a răspândit cu viteza luminii, iar sute de credincioși din toate bisericile din oraș au început să se roage pentru slujitorul Domnului, în timp ce la Iași, medicii care preluaseră pacientul s-au agățat de acel fir și, cu foarte mult profesionalism, au reușit să-l întărească pentru a nu se mai rupe. Părintelui i-a fost montat un stent cu ajutorul căruia i-au fost reglate problemele cardiace, iar miercuri, 19 octombrie, după zece zile de spitalizare, a fost externat.

Recunoscător pentru a doua viață primită

Dacă pe 9 octombrie, aproape toți medicii urgentiști care s-au ocupat de caz erau extrem de sceptici cu privire la șansele de supraviețuire ale părintelui Buimac, ziua de 19 octombrie l-a găsit pe acesta acasă, în sânul familiei, jucându-se cu fiicele sale. Pentru părintele Buimac urmează cel puțin o lună de odihnă și ani mulți de tratamente și supraveghere medicală. Nicio greutate pământească nu se compară însă cu bucuria de a fi alături de cei dragi, motiv pentru care tânărul preot spune că va fi veșnic recunoscător Divinității și celor care s-au rugat pentru însănătoșirea sa. Iată ce a declarat părintele Buimac, în exclusivitate pentru Vremea Nouă, imediat după ce a revenit acasă. “Mulțumesc din suflet, în primul rând, lui Dumnezeu pentru tot ce a făcut pentru mine și familia mea, pentru că nici pentru ei nu a fost ușor absolut deloc. Celor care au fost alături de mine și de familia mea le voi fi recunoscător pentru tot restul vieții mele. Contează enorm să știi, să simți că nu ești singur în astfel de momente. Acum urmează o perioadă de odihnă pentru mine, de cel puțin o lună de zile, apoi voi intra într-o altă etapă a vieții, de monitorizare medicală, de tratament, care se va întinde pe mulți ani de acum încolo. Lucrurile vor intra pe un alt făgaș, dar slavă lui Dumnezeu că putem vorbi despre viață în momentul de față”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

    • Exact! Noroc de doctori buni! Ii multumeste lui zeu nu doctorilor! Of, of, of ce marsavi pochii astia! Scapa de moarte cu ajutorul doctorilorsi stiintei si el zice ca e de la rugaciuni! Pentru un om normal nu chemau elicopterul… dar pentru astia cu pile si bani totul e gratis!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.