spot_img
22.4 C
Vaslui
20-iun.-2024
spot_img

Mărturia unui proxenet închis în penitenciarul Rahova. Cum își racola victimele: „Îi promiteam totul și ofeream nimic”

- Advertisement -

Pentru traficanții de carne vie femeile sunt sume de bani și nimic altceva. Un traficant condamnat pentru proxenetism a povestit din spatele gratiilor cu racola tinerele din țara noastră prin metoda Loverboy. Adică le făcea să se îndrăgostească lulea de el și apoi le punea facă bani în numele iubirii. Urmăriți un reportaj în exclusivitate, filmat în penitenciarul Rahova, realizat de Teodora Chiuș și Claudiu Ristea.

Samir Sefe și-a tatuat pe umăr o femeie cu un lanț în gură, ceea ce în limbajul traficanților înseamnă că victima nu îi va reclama la poliție. Supersitiția însă nu i-a fost de ajutor, iar Samir mai are de stat încă 4 ani și jumătate de închisoare pentru trafic de persoane. Visa în copilărie să se facă polițist, dar, în loc să îmbrace uniformă, a devenit cel vânat de poliție. La 21 de ani a început să racoleze fete.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/marturia-unui-proxenet-inchis-in-penitenciarul-rahova-cum-isi-racola-victimele-ii-promiteam-totul-si-ofeream-nimic-2792097

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.