spot_imgspot_img
5.4 C
Vaslui
27-feb.-2024

Mărturia unui tânăr fotograf din Vaslui, care își acuză tatăl, angajat la Serviciul de Ambulanță, de pedofilie

- Advertisement -
Sursa foto: Mihai Tufa/Facebook
Sursa foto: Mihai Tufa/Facebook

DESTĂNUIRI… Un tânăr fotograf din Vaslui face mărturisiri tulburătoare despre tatăl lui, angajat la Serviciul de Ambulanță. Mihai Tufă a povestit pe Facebook că, recent, i s-a confirmat că cel care îi e tată e „un abuzator sexual de fete minore”. „Aparent sunt însă mai multe victime. Despre una dintre ele chiar și el a recunoscut parțial ca ceva s-a întâmplat”, a scris Mihai Tufă. Acesta a povestit, de asemenea, și chinul prin care a trecut mama sa: „20 și ceva de ani de viață cu un abuzator și psihopat manipulator s-au tradus pentru mama în câteva tentative de suicid. Mama spune că a stat cu el măcar să nu îi mai dea șansa să abuzeze pe altcineva, ci doar pe ea. Ultima tentativă a fost aproape un succes”.

Tatăl tânărului a răspuns la postarea acestuia pe Facebook prin mai multe comentarii în cadrul cărora s-a apărat, catalogând spusele fiului său drept „acuzații făcute din dorința de răzbunare” și că „dacă nu poate aduce probe, ce a postat pe Facebook este calomnie”. „Atunci când niște oameni dragi și foarte apropiați îți aduc astfel de acuzații și atunci când aceste sunt răspândite publicului cititor, fără a avea dovezi clare e groaznic. Din dorința de răzbunare din partea cuiva cu mintea tulbure, de gelozie și depresie severă confirmată expui niște bănueli unuia cu așa zis mult curaj care le distribuie pe rețelele sociale, fără a ține cont că vrând să își ajute mama, mai tare o distruge, dar mai distruge și alte familii apropiate, precum și pe tatăl lui, păcat că cei care citesc iau totul că fiind adevărat și fac la rândul lor acuzații”, a răspuns tatăl tânărului la acuzațiile aduse.

Iată mărturisile tânărului fotograf Mihai Tufă, publicate pe pagina sa de Facebook:

„Recent mi s-a confirmat de la victimă că cel care mi-e tată biologic e un abuzator sexual de fete minore. Mihai Tufa, al cărui nume îl port. Na, ego mare.

Episodul s-a petrecut acum mulți ani, faptele s-au prescris, iar la vremea respectivă, deși li s-a adus la cunoștință, părinții victimei au ales să își ignore copilul, iar mama ei să își ignore sora. Aparent sunt însă mai multe victime. 20 și ceva de ani de viață cu un abuzator și psihopat manipulator s-au tradus pentru mama în câteva tentative de suicid. Mama spune că a stat cu el măcar să nu îi mai dea șansa să abuzeze pe altcineva, ci doar pe ea. Ultima tentativă a fost aproape un succes.

De acum trei luni am fost mai preocupat să o stabilizez pe mama și să o ajut să se mute și să dea divorț, partaj, tot tacâmul. De trei luni, pe lângă excesele de psihopat în care merge la victimă și la părinții acesteia și e chiar primit ok (probabil oamenii sunt terorizati de orice gând de a îl confrunta) el e mai preocupat cu a împiedica în orice fel divorțul. Plus amenințări la adresa mea, a mamei mele și a partenerei mele, pentru care s-a emis ordin de protecție.

Dar imaginea de om ok nu se păstrează cu una cu două, e nevoie de efort și manipulări exersate, care merg până acolo la a publica imagini cu mine, mama, și partenera mea pe Facebook, însoțite de mesaje lacrimogene. Dar omul e exersat în a nu înțelege noțiuni ca limite și intimitate. Ca abuzator și obsedat sexual, angajat la Serviciul Județean de Ambulanță Vaslui, acolo unde uneori lucrează și cu copii, și-a permis chiar să filmeze și să publice pe Facebook clipuri video cu o femeie care naște, el chemat acolo la intervenție. Altfel, obsesia sexuală malformată l-a făcut să ajungă să urmărească pornografie infantilă, despre care, la vremea respectivă, poliția nu a făcut nimic când i s-a adus la cunoștință.

Aparent sunt însă mai multe victime. Despre una dintre ele chiar și el a recunoscut parțial ca ceva s-a întâmplat. Cum spuneam însă, faptele s-au prescris, victimele din familie au la rândul lor copii și nu vor să se expună, ceea e de înțeles. El însă trebuie expus.

Ultimele lucruri pe care i le-am spus au fost 4: că ar trebui să înlesnească cum poate divorțul și partajul, că ar trebui să îi pară foarte rău pentru tot ce a făcut, că ar trebui să înceapă să doneze lunar măcar unei organizații care se ocupă de protecția victimelor abuzurilor fizice și sexuale și că eu probabil ar trebui să mulțumesc vreunei deități sau ceva că am fost născut băiat și nu fată. Mama e spre bine, iar eu vreau să îmi schimb numele, nu pot să îi las nici măcar asta”.

Iată cum se apără tatăl în cadrul mai multor comentarii publicate la postarea fiului:

 • „Acela care în public prin orice mijloace afirmă cu privire la o persoană sau impută acesteia fapte determinate privitoare la viața sau activitatea ei publică sau profesională, care, dacă ar fi adevărate, ar expune acea persoană la urmărire penală sau disciplinară, ori disprețului public, comite delictul de calomnie în contra vieții publice sau profesionale și se pedepsește cu închisoare corecțională dela 3 luni la un an și amendă dela 4.000 la 10.000 lei”.
 • „După o zi de muncă ar fi trebuit sa mergi la notar luni și sa închei ceva responsabil, dar ai ales sa fii un cretin psihopat și manipulator în continuare. Foarte bine, o sa ramai fără nimic”.
 • „Ce vrei să demonstrezi prin astfel de cuvinte?…, vrei să-ți demonstrezi forța și curajul de care ești apreciat de unele persoane? Să știi că mulți oameni nu apreciază ci detestă astfel de limbaj când este folosit de fiu asupra tatălui, indiferent de ce crede acesta despre tatăl lui. Îmi pare rău că nu am știu să te educ, dar totuși cred că sângele care îți curge în vene, are și bunătatea de la mine nu numai răutatea…..! Eu o să rămână cu ce am mai bun în suflet, iar tu dacă o să alegi să nu mai faci parte din viața mea, asta e, e alegerea ta, despre bunurile materiale!!… ele oricum rămân aici, nu iau nimic cu mine, faci ce vrei cu ele”.
 • „Cât curaj și câtă putere de gândire, și? forte bine, o să rămân fără nimic!… dar tu.tu? ești un nimic și vei rămâne un nimic când și cei care te cred acum își vor da seama de faptul că ești un nimic! Am crezut pănă azi că am un copil deștept, nu inteligent, dar azi m-am convins că nu ai nimic.. adică ești un nimic. Stau și mă gândesc că după deșteptăciunea pe care crezi că o ai, numai atât poți să dezvolți despre mine! Oricum acesta este ultimul mesaj pe care ți-l mai transmit și din momentul acesta o să vă ignorat total, eu o să-mi vadă de viața mea cu prietenii și cunoștințele mele care mă cunosc și știu cine sunt și cum sunt, am plâns destul trei luni, voi jubilați iar eu o să ajung în locul vostru, gata este de ajuns, puteți veni să vă luați tot ce vreți de aici, nu am nevoie de nimic, vindeți casa, vindeți tot, dați bani unde vreți voi la orice fundație. Eu doar atât vă mai zic „ ADIO”!”.
- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

 1. Știu ce spune băiatul. Fostul meu sot,polițist ,avea o relație cu o fată de 14 ani.I am prins și eu împreună.Tot satul știa ce face șeful de post.Dupa mulți ani a apărut în presă cu morcovul în fund.Anul acesta, în ianuarie.Foarte greu ieși dintr o asemenea căsnicie.Si fără absolut nimic material.
  Multă durere și doi copii marcați pe viață. Sunt actori excelenți și mincinoși desăvârșiți.

 2. Ceva nu este in regula cu afirmația: mama a stat cu individul că să nu mai abuzeze și pe altcineva, ci doar pe ea…. Nu înțeleg cum vine asta, nu procesez asemenea afirmație nicicum. Ca femeie spun că nu există așa ceva, este o aberație, motivele pentru care a stat cu un soț abuzator a fost lașitatea și frica indusă constant că este un nimeni fara el, că nu se poate descurca singură. Multe femei care sunt abuzate emoțional fac greșeala de a crede jignirile lor și le trebuie ani sa își recapete respectul de sine. Nici o femeie nu pleacă de acasă de bine.

 3. baniiii…. dar nu se zice de stau impreuna …
  daca e despartit de maicasa…. vrea bani!!!!!!!! ft urit sa ti denigrezi in asa fel tatal biologic.
  ce vrea sa demonstreze ….. tine de trecut…..
  cum se fac unii tineri de tot rahatul public

  • Ești sigur de ceea ce scrii?
   Și eu am aflat multe despre cel pe care-l idolatrizam… , domnilor, doamnelor, poate că înainte de a va pronunța ar fi bine să vă reevaluați propriile legături de familie…
   Este mai importantă imaginea publică decât suferința unor oameni? Prin ce anume s-a făcut de râs acel băiat care a „îndrăznit să-și denigreze astfel tatăl buologic”?
   Dacă acel tânăr a mințit, atunci va suporta rigorile… Dar dacă nu?
   Să înțeleg din ceea ce scrieți că dacă cineva știe despre o crimă săvârșită în urmă cu 40 de ani, acesta nu trebuie să mai spună niciodată nimic, că deh, … „ține de trecut”…?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.