Marturiile studentilor “doamnei doctor Adam”: Ne-a pus sa-i cantam “La multi ani!” si s-a enervat ca nu fredonam in cor

Profesoara Madalina Adam, de la Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti, ajunsa celebra pe internet pentru ca a incercat sa le impuna o titulatura de adresare studentilor, nu este la prima abatere de acest gen.

Mai multi studenti au povestit pentru Ziare.com care a fost comportamentul profesoarei de-a lungul timpului la cursuri. Ei arata ca, de obicei, totul decurge bine, insa exista situatii cand lucrurile scapa de sub control.

Ne-a pus sa ii cantam “la multi ani”
Un student spune ca profesoara Adam nu pare sa fie in totalitate constienta de actiunile si vorbele ei si ofera un exemplu de la ultima lucrare practica de luni, 9 noiembrie.

El spune ca a observat un comportament bizar, iar profesoara a parut foarte deranjata ca studentii nu au stiut ca duminica, 8 noiembrie, a fost ziua ei de nastere. “Ne-a pus sa ii cantam la multi ani si s-a si enervat pe noi ca nu fredonam frumos, in cor, in conditiile in care eram intr-o conferinta pe Zoom. Tot luni, doamna doctor ne-a pus intrebari din lectia pe care urma sa ne-o predea si s-a enervat ca nu stiam mereu sa ii raspundem, adresandu-ne mici jigniri”.

Aceeasi sursa mai arata ca profesoara este drastica. “Ne-am putut intelege cu ea si nu a parut deranjata ca unii colegi i se adresau cu doamna profesoara in loc de doamna doctor. Singura problema sesizabila de la alte lucrari practice a fost ca nu lua in seama studentii straini si ne punea absenta daca nu aveam microfonul functional sau daca intarziam cateva minute la ora”. … https://ziare.com/scoala/stiri-invatamant/marturiile-studentilor-despre-profesoara-de-la-umf-1643343
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ