15.1 C
Vaslui
16-mai-2022

Masacru la Miclesti: bãrbat ciopârtit cu un ciob de sticlã de un recidivist! | (FOTO – VIDEO)

AGRESIUNE… Un tânãr de 34 de ani a fost la un pas de moarte, dupã ce a fost atacat de un recidivist cu o sticlã spartã. Cei doi se aflau pe teresa unui bar din Miclesti, când între ei a izbucnit un conflict. S-au îmbrâncit reciproc, apoi Cãtãlin Pascaru a mers în incinta localului, a luat o sticlã, a spart-o de perete, dupã care l-a atacat pe Florin Sabadac. Doar norocul si prezenta de spirit i-au salvat viata victimei. Agresorul a încercat sã îl rãneascã în zona gâtului, dar Florin Sabadac s-a apãrat cu mâna. Acesta s-a ales cu mai multe rãni provocate cu ciobul de sticlã si a fost preluat de un echipaj SMURD. Victima a ajuns la spital la Iasi, direct în sala de operatii. Între timp, agresorul umbã slobod pe ulitele satului, fiind cercetat în stare de libertate, pentru loviri si alte violente.

Scandalul a izbucnit la un bar din localitatea Miclesti. Cei doi tineri, Florin Sabdac de 34 ani si Cãtãlin Pascaru, abia iesit de dupã gratii, se aflau pe terasã. La un moment dat, între cei doi a izbucnit un conflict spontan. Martorii spun cã initial a fost o discutie contradictorie, apoi au început sã se îmbrânceascã reciproc. Nervos, Pascaru, a intrat în incinta barului, a pus mâna pe o sticlã, a spart-o si a început sã-si loveascã adversarul. Victima sustine cã intentia agresorului a fost sã îl loveascã cu ciobul de sticlã în zona gâtului, lovituri ce i-ar fi putut fi fatale. A avut însã prezentã de spirit si s-a apãrat cu mâna. Florin Sabadac a fost rãnit la mâna stângã în mai multe locuri. Martorii au sunat la 112 iar la fata locului a sosit un echipaj SMURD. Victima a fost preluatã si transportatã la Iasi, la Clinica de Chirurgie Plasticã si Reconstructie, unde a suferit o interventie chirurgicalã la mânã. “ Pacientul de 34 de ani a suferit multiple plãgi tãiate cu sticla, pe antebratul stâng cu sectiune partialã mase musculare tendoane flexoare”, se aratã în documentul medical emis de medicul curant. Acesta trebuie sã se prezinte periodic la control, va sta cu bratul imobilizat timp de patru sãptãmâni si va avea nevoie de terapie pentru recuperare.

Catalin Pascaru

Agresorul, un temut recidivist

Cãtãlin Pascaru a fost condamnat în trecut pentru viol, dar si pentru tulburarea linistii si ordinii publice. Acesta vrea sã facã legea în sat, motiv pentru care frecvent intrã în conflict cu localnicii. Victima sustine cã agresorul i-a amenintat familia si a spus cã îi va “ ucide fratele si tatãl, mãcar sã nu se ducã degeaba la puscãrie”. Dupã scandalul din bar, Pascaru este cercetat în stare de libertate. “În acest caz s-a deschis dosar de cercetare penalã pentru loviri si alte violente. În functie de diagnosticul medicului, dacã i-a pus viata în pericol, atunci se poate schimba încadrarea juridicã a faptei”, a precizat purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui. Florin Sabadac este decis sã depunã plângere împotriva agresorului si sã îsi scoatã certificat medico-legal.

Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here