-1.2 C
Vaslui
04-feb.-2023

Masca purtată de Simona Halep este singura din lume care dezactivează virusurile, fiind auto-sterilizantă. Cât costă şi ce o face specială

- Advertisement -

Este o mască auto-sterilizantă împotriva virusurilor. Respilon VK RespiPro 2.0, datorită stratului din nanofibre, captează peste 99% din virusuri și, de asemenea, îi distruge imediat datorită celor două straturi din oxid de cupru accelerat. În timpul folosirii măștii puteți respira foarte ușor.

Numărul 2.0 înseamnă că aceasta este următoarea generație a respiratorului nano auto-sterilizant VK RespiPro, care este certificat ca aparat de respirat de clasă FFP2. VK RespiPro 2.0 folosește un nou tip de căști, care sunt mai flexibile, nu se taie, nu împing în spatele urechilor și, astfel, asigură un confort maxim la purtare.

Mască auto-sterilizantă împotriva virusurilor FFP2 Respilon VK RespiPro 2.0, două bucăți, marimea M, preț 98 lei. Se poate cumpăra online de pe site-urile de specialitate. Pe eMAG, găsiți ”Set 10 Mască protecție facială, RespiPro Vk, FFP2, cu oxid de cupru accelerat, maro, polipropilenă, 3 straturi, M”, la prețul de 440 lei.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.