Mascaţii au intervenit în forţă după ce două femei ar fi fost sechestrate într-un apartament din Iași

Seară încărcată pentru oamenii legii care au fost nevoiţi să intervină în forţă pentru a verifica un apel venit la numărul unic de urgenţă 112. Se pare că în noaptea zilei de 9 spre 10 noiembrie, două femei au reclamat faptul că au fost sechestrate.

Poliţiştii împreună cu luptătorii mascaţi au răspuns la solicitatile femeilor şi au intrat în forţă în casa din care a venit apelul.

Două femei au fost sechestrate într-un apartament din Păcurari

În noaptea trecută, un apel la numărul unic de urgenţă anunţa că două persoane de sex feminin sunt sechestrate. Apelul a venit din partea unei femei care se plânge că a fost sechestrata în apartamentul din Păcurari. În acelaşi timp cu apelul venit de la femeie, se pare că a existat şi un apel venit de la vecinii acesteia care s-au plâns ca de lângă apartamentul lor se aud ţipete de femei.După aflarea adresei, mai multe echipaje ale Poliţiei Iași dar şi ehipaje ale luptătorilor SAS s-au deplasat la locul apelului. În pofida faptului că poliţiştii au bătut la uşă, nimeni nu le-a deschis. Din aceste considerente, mascaţii au spart uşa. În interiorul apartamentului au fost găsiţi doi bărbaţi dar şi două femei. Mascaţii i-au preluat pe cei 4 cetăţeni şi i-au dus la secţie pentru audieri. Menţionăm faptul că femeile erau domiciliate în Galați. … https://www.bzi.ro/mascatii-au-intervenit-in-forta-dupa-ce-doua-femei-ar-fi-fost-sechestrate-intr-un-apartament-din-iasi-4065874?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ