spot_img
34.3 C
Vaslui
13-iul.-2024
spot_img

Mascații vasluieni, performeri la “Cupa Structurilor Speciale de Intervenție – 2023” (FOTO)

- Advertisement -
MERITE… Echipa formată din cei șase luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vaslui s-a clasat pe locul al IV-lea, obținând cea mai mare performanță de până acum la această competiție.

COMPETIȚIE… Peste 300 de “mascați” din toată țara, de la Poliție, Jandarmerie, SRI și armată, au încercat să arate, în ultimele zile, că sunt cei mai buni în intervenții, în cadrul “Cupei Structurilor Speciale de Intervenție – 2023”. La final, când s-au adunat punctele și s-au întocmit clasamentele,  echipa formată din cei șase luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vaslui s-a clasat pe locul al IV-lea, obținând cea mai mare performanță de până acum la această competiție.

Concursul, menit să urmărească dezvoltarea abilităților de intervenție în situații excepționale, a fost organizat în perioada 4-8 septembrie 2023 de către Serviciul pentru Acțiuni Speciale Mureș, împreună cu Serviciul Independent pentru Intervenții și Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratulul General al Poliției Române, și a adunat în localitatea Oarba de Mureș cei mai buni luptători din trupele speciale de intervenție din întreaga țară, dar și echipe ale structurilor de intervenție din Republica Moldova, care au răspuns afirmativ la invitația de participare. La competiția tactico-aplicativă au participat 56 de echipe și 326 de luptători din Ministerul Afacerilor Interne (Poliția Română, Jandarmeria Română, Serviciul român de Informații) și Ministerul Apărării Naționale. Pe parcursul celor patru zile, concurenții au participat la probe de anduranță fizică, tragere cu armamentul din dotare, îndemânare în trecerea obstacolelor, precum și simulări pentru recuperarea ostaticilor pe teren accidentat. Deși toți participanții s-au dovedit a fi buni specialiști în intervenție și acțiuni speciale, luptătorii S.A.S. Vaslui s-au evidențiat dintre echipele participante, clasându-se între primele 4 echipe S.A.S. din țară și între primele 10 structuri de intervenție la nivel național, demonstrând o condiție fizică foarte bună, tehnică excelentă de abordare a diverselor obstacole, abilităti de trăgători, memorie, atenție distributivă și, mai ales, spirit de echipă, toate acestea împreună garantând succesul misiunilor în condiții reale de intervenție.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

13 COMENTARII

 1. Dar nu spune nimeni că e meritul lui Bibirig pentru rezultate?
  Că doar nu e meritul lui Nechita sau al noului agent transformat în ofițer și împuternicit la comandă?

 2. Acesti tineri sportivi fac cinste orasului
  Felicitări
  Dar sunt doar 6 la concurs, ceilalți ce fac??
  Nu as fi surprins să aflu ca toti se lauda cu rezultatele acestor tineri. Acum 2-3 zile era unu la noi in Barlad imbracat in mascat la magazin, cred ca avea 1 metru si-o schioapă avea un cur de vădană, ala nu poate să alerge nici dupa o baba. Astia poarta uniforma si in timpul liber?

 3. Uite ce trupă
  Dar când vin la noi la Murgeni de ce nu ii lasă sefii lor să intre putin in tiganii astia jegosi?? Sa mor daca am mai vazut asa cv. Tiganii de aici au mai multe drepturi decat romanii. E deajuns sa-si dea o palma unul la altu si vin toate fortele judetului. Vin dar nu sunt lasati sa:si faca treaba. Din cauza sefilor lingăi, slugarbici si lasi.
  Pai daca le dai drumul la flacaii astia intre ciori le distrug. Nu mai fac scandal in pururi. Buni luptatori, pacat de sefii Prosti!!!

  • Confirm Nicio data nu au fost lasati să descindă intre tigani Diar patruleaza le râd tiganii in nas Ei o fi buni dar daca nu primesc ordinul . proaste natii de sefi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.