spot_img
15.9 C
Vaslui
30-mai-2023

Mașină condusă de un copil de 15 ani, oprită în trafic de polițiști, după o urmărire de câteva minute

spot_imgspot_img
- Advertisement -

Trei copii cu vârste cuprinse între 13 și 16 ani au furat mașina tatălui unuia dintre ei și au plecat la plimbare, în miezul nopții, pe un drum județean din Buzău. În timpul patrulării, polițiștii au observat autoturismul condus de un minor de 15 ani și, după o urmărire scurtă, au reușit să îi oprească pe cei trei copii.

Întâmplarea a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, înainte de ora 1, în comuna Glodeanu Siliștea, județul Buzău.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Smeeni au observat pe DJ 203I un autoturism, al cărui șofer, la vederea echipajului de poliție, a virat brusc pe un drum sătesc din localitate.

Stârniți de gestul suspect al șoferului întâlnit în cale, agenții au pornit în urmărirea maşinii şi au oprit-o pe DJ 102H, în localitatea Satu Nou. Urmărirea s-a întins pe câteva sute de metri.

Polițiștii au avut surpriza să descopere că la volanul autoturismului se afla un puști în vârstă de 15 ani, iar pe locurile din spate se aflau alţi doi copii, în vârstă de 16 ani, respectiv 13 ani…https://adevarul.ro/stiri-locale/buzau/masina-condusa-de-un-copil-de-15-ani-oprita-in-2260203.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.