0.5 C
Vaslui
06-dec.-2022

Maşină deszăpezită de un jandarm din Iaşi. Imaginile au ajuns virale pe internet – Video

- Advertisement -

Iarna a dat bătăi de cap mai multor şoferi din Iaşi. Fulgii căzuţi peste noapte au acoperit autoturismele ieşenilor. Din lipsa de timp, plictiseala sau nepăsarea, conducătorul unui autovehicul a ieşit la o plimbare pe Copou fără a-şi deszăpezi maşina.

Participanţii la trafic au observat că şoferul nu avea curăţată maşina, însă marea le-a fost mirarea când dintr-o dubiţă a Jandarmeriei Iaşi, ce se afla în spatele autoturismului nedeszăpezit, a coborât un jandarm ce i-a curăţat luneta.

Colegul jandarmului a dorit să imortalizeze momentul, devenind astfel viral pe internet şi distribuit masiv pe paginile de social media.

VIDEO

Un poliţist curăță zăpada de pe maşina unui şofer din trafic

Un alt clip postat pe internet a devenit viral în numai câteva ore. Protagonistul lui este un poliţist din Sibiu care a curăţat de zăpadă maşina unui şofer din trafic.

În timp ce erau la semafor, probabil că omul legii a observat că un şofer nu are absolut deloc vizibilitate în spate, întrucât luneta era acoperită cu zăpadă în totalitate. În loc să-i dea amendă pentru acest lucru, poliţistul s-a dat jos din maşina lui şi a început să îndepărteze zăpada de pe autoturismul respectiv.

Iarna nu-i ca vara…

Probabil că restul şoferilor din trafic s-au aşteptat ca poliţistul să-l tragă pe dreapta. Nu a fost aşa însă. Gestul surprinzător a fost filmat de alt participant la trafic, iar apoi postat în mediul online.

Între timp, postarea de pe pagina Poliţiei Sibiu a adunat mii de comentarii. Majoritatea celor care au comentat au lăudat gestul poliţistului. Cât despre şoferul cu pricina, au spus că e ruşinos şi să zică mersi că a scăpat doar cu atât şi nu a fost amendat.

Mai trebuie adăugat că, în semn de mulţumire, şoferul din Alba, a pus maşina pe avarie. …https://www.bzi.ro/masina-deszapezita-de-un-jandarm-din-iasi-videoclipul-a-ajuns-viral-pe-internet-4119630?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.