Maşina lui Gheorghe Dincă, scoasă la licitaţie! Preţul la care poate fi cumpărat autoturismul cu care au fost răpite Alexandra şi Luiza

Maşina folosită de Gheorghe Dincă la răpirea Alexandrei Măceşanu şi Luizei Melencu este scoasă la licitaţie. Preţul de pornire este de 1.033 lei. Avocatul familiei Luizei Melencu a declarat la România TV că a cerut instanţei să oprească vânzarea autoturismului.

Jurnalistul Ovidiu Zară susţine că autoturismul scos la licitaţie de Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI) se află indisponibilizat în judeţul Olt.

“Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI) vinde la licitație un Renault Megane care seamănă izbitor cu cel folosit de Gheorghe Dincă la răpirea Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu !!!!

Culmea, autoturismul vândut se află indisponibilizat în județul Olt.

ANABI a refuzat să îmi spună de la cine a fost indisponibilizat autoturismul.

Dacă se confirmă că este autoturismul folosit de Dincă la răpirea celor două copile, este din ce în ce mai clar că se dorește îngroparea definitivă a cazului. Altfel, acesta ar fi fost vândut doar la finalizarea procesului penal” scrie jurnalistul de investigaţie Ovidiu Zara. ….https://www.romaniatv.net/o-masina-care-seamana-izbitor-cu-cea-a-lui-gheorghe-dinca-e-scoasa-la-licitatie_526168.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ