spot_imgspot_img
7 C
Vaslui
01-mart.-2024

Mașinile Google Maps se vor plimba din nou pe străzile din județul Vaslui

- Advertisement -
ACTUALIZARE… “Scanarea” județului va dura câteva zile, principalele vizate fiind municipiile Vaslui, Bârlad și Huși.

VIZITĂ… Începând cu data de 7 martie 2023, mașinile Google Street View vor începe să circule iarăși în România pentru a actualiza imaginile de pe Google Maps. Acestea se vor plimba în peste 100 de localități, printre care și cele din județul Vaslui.

În mod normal, “scanarea” județului va dura câteva zile, principalele vizate fiind municipiile Vaslui, Bârlad și Huși. După care mașina care are în dotare mai multe camere performante va pleca spre alte localități din județele Iași și Bacău. Google Maps este disponibil, în prezent, în mai mult de 85 de țări, inclusiv în Arctica și Antarctica. În Street View, oamenii pot vedea imagini la 360 grade din numeroase locuri ale lumii, fie șosele, orașe, monumente istorice, repere culturale, natura sălbatică (pe pământ sau în apa) și chiar spațiu. Serviciul este disponibil și în Google Earth și aplicația Google Maps pentru telefoanele mobile. Google a preluat peste 16 milioane de kilometri de drumuri cu imagini Street View, o distanță care ar putea înconjura globul de mai mult de 400 de ori, au anunțat reprezentanții Google. Serviciul Street View este disponibil în România începând cu 2010, când au fost publicate primele imagini din cele mai importante orașe, pe Google Maps. Acoperirea Street View la nivelul întregii țări s-a realizat în 2012, atunci când au fost preluate imagini de pe 40.000 de km de drumuri, 39 de orașe și sute de obiective turistice. Cea mai recentă actualizare a imaginilor Street View în România a avut loc în 2019, când au fost preluate imagini din cele mai importante orașe din România și zonele adiacente acestora, precum și șoselele care le conectează.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. Alo Street View va fac o sugestie,daca o s-o vedeți: in suburbia Brodoc s-au asfaltat mai multe străzi care nici macar nu apar pe hartă deși ele au nume și locuințele au numar! Poate cu ocazia asta va actualizați harta google

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.