spot_imgspot_img
2.2 C
Vaslui
21-feb.-2024

Mașinile parcate pe trotuare vor fi ridicate

- Advertisement -

Legea va fi modificată în urma unei propuneri legislative depuse la Parlament, iar mașinile parcate neregulamentar vor fi ridicate nu numai de pe partea carosabilă, ci şi de pe trotuare.

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a dat, miercuri, raport favorabil unei propuneri legislative depuse la Parlament în urmă cu trei ani și care prevede că poliţia rutieră va putea dispune ridicarea vehiculelor staţionate neregulamentar nu numai pe partea carosabilă, ci şi de pe trotuare.

Propunerea legislativă modifică alineatul 1 al articolului 64 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

„Poliţia rutieră poate dispune ridicarea vehiculelor staţionate neregulamentar. Ridicarea şi depozitarea vehiculelor în locuri special amenajate se realizează de către administraţiile publice locale sau de către administratorul drumului public, după caz”prevede proiectulhttps://adevarul.ro/stiri-interne/evenimente/masinile-parcate-pe-trotuare-vor-fi-ridicate-2205426.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.