spot_imgspot_img
19.5 C
Vaslui
29-sept.-2023

Masuri drastice in cazul meciului de la Gagesti

- Advertisement -

DECIZII… Multim Perieni a câstigat la “masa verde” partida din deplasare cu Progresul Gãgesti, din etapa a XV-a a seriei “Sud”, dupã ce gazdele au folosit un jucãtor pe fals.

În urma evenimentelor de la partida dintre Progresul Gãgesti si Multim Perieni (5-2), Comisia de Disciplinã a Asociatiei Judetene de Fotbal a decis ca Multim Perieni sã câstige jocul la masa verde, deoarece gazdele au folosit un jucãtor legitimat la o altã echipã. “Jucãtorul a recunoscut cã desi e legitimat la Flacãra Murgeni a evoluat pentru Progresul Gãgesti în jocul cu Multim Perieni, meci câstigat de gazde cu scorul de 5-2. Comisia a decis ca oaspeti sã învingã la masa verde cu 3-0, iar echipa gazdã sã fie amendatã cu suma de 100 lei, pentru folosirea cu bunã stiintã a jucãtorului”, a declarat Sergiu Ivan, secretar AJF Vaslui. În urma acestui rezultat, Progresul Gãgesti rãmâne pe ultimul loc al seriei “Sud” cu zero puncte, în 12 jocuri.

Arbitri exclusi din viata sportivã

De asemenea, Comisia de Disciplinã a dezbãtut si situatia arbitrilor Grigoras si Rosu, dupã ce acestia au fost acuzati de oficialii ambelor echipe cã au condus jocul de la Gãgesti în stare de ebrietate. Cei doi arbitri bârlãdeni riscã eliminarea din viata sportivã. O decizie în acest sens va fi luatã în urmãtoarele zile.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.