Mãsuri stricte luate de FRF

Bucurie pitesteana la golul lui Vasile Buhaescu in meciul de fotbal dintre Sportul Snagov si FC Arges, in cadrul Ligii a-2-a, desfasurat pe Stadionul Dumitru Matarau din Stefanesti-Ilfov, joi 5 aprilie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Liga 1

DECIZII… Comitetul Executiv al FRF a aprobat mai multe mãsuri pentru urmãtorul sezon fotbalistic. Presedintele Federatiei Române de Fotbal, Rãzvan Burleanu, a vorbit despre scenariile în care un joc va fi decis la “masa verde”.

Seful fotbalului românesc spune cã un meci va fi reprogramat o singurã datã, la maximum sapte zile de la data la care trebuia sã se dispute meciul. “Un meci se va putea reprograma o singurã datã, dar nu mai devreme de șapte zile. Dacã o echipã va avea o restanțã la finalul unei faze competiționale, va pierde cu 0-3. Finalul unui faze competiționale înseamnã, pentru Liga 1, dupã campionatul regular tur-retur, dupã play-off și la finalul play-out-ului. Pentru barajul de promovare / menținere și pentru Cupa României meciurile nu se vor reprograma. Echipa în cauzã va pierde cu 0-3. Principiul de la care am plecat a fost sã nu mai avem meciuri amânate.”, a declarat Rãzvan Burleanu. Un alt scenariu în care o echipã va pierde cu 0-3 la “masa verde” este reprezentat de meciurile din Cupa României și de cele din barajul de menținere/promovare. Concret, dacã, din cauza infectãrii cu COVID-19, o echipã nu va putea disputa jocul dintr-una dintre cele douã competiții, formația în cauzã va fi declaratã învinsã din oficiu. Noul sezon al Ligii 1 va debuta, vineri, de la ora 18.15, FC Arges urmând a da piept cu FC Botosani.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ