spot_img
19.8 C
Vaslui
18-iun.-2024
spot_img

Matei pleacã astãzi în Italia, la tratament. „Din pãcate, rezultatele sunt dintre cele mai rele”

- Advertisement -

TRATAMENT… Matei, copilul de doar doi ani, diagnosticat cu nefroblastom, pleacã astãzi în Italia, la spitalul Bambino Gesu. Acesta va fi transportat cu o ambulantã privatã întrucât starea nu îi permite o cãlãtorie cu avionul. „Din pãcate, rezultatele sunt dintre cele mai rele pentru cã celulele au ajuns si în mãduva osoasã si vorbim de niste metastaze de gradul 4. Acum cu atât mai mult avem nevoie de ajutorul vostru. Am luat decizia de a pleca în Italia, la Bambino Gesu. Starea lui nu ne permite sã plecãm cu avionul si este necesarã o ambulantã privatã”, anuntat Paula Nitoi, mama bãietelului.

Nefroblastom, boala de care suferã Matei, este un tip de cancer renal care afecteazã în pricipal copiii. Costurile tratamentului pe care îl va urma în Italia vor fi foarte mari, astfel cã vasluienii care vor si pot sã fie alãturi de el, pot face donatii în unul din urmãtoarele conturi: RO82RZBR0000060014816443 RON BENEFICIAR: Paula Andreea Nitoi; RO95RZBR0000060026224282 EUR BENEFICIAR: Paula Andreea Nitoi.

De asemenea, vasluienii sunt îndemnati sã se înscrie în grupul Împreunã pentru Matei, unde se organizeazã un târg online cu scop caritabil. Totodatã, la sfârsitul acestui weekend, în Vaslui se va mai organiza un eveniment caritabil: o petrecere latino pentru copii. „Sâmbãtã de la 12:00 vom organiza un Latino Party unde vom împleti dansurile latino si jocurile, cu o lectie de bunãtate si de generozitate. Scopul evenimentului este de a oferi o fãrâmã de sperantã si o mânã de ajutor familiei lui Matei! Suntem onorati sã îl avem alãturi pe Cosmin Cretu de la Dance Factory care îi va învãta pe cei mici o serie de coregrafii latino! Asadar, vã invitãm sâmbãtã, de la ora 12:00, pentru 3 ore, sã petrecem timp de calitate împreunã, sã dansãm cu Cosmin si sã învãtãm copiii o lectie de bunãtate si empatie! Absolut toate donatiile vor merge cãtre familia lui Matei! Donatia recomandatã – 70 ron de copil. Vârsta minimã 5 anisori”, au transmis organizatorii evenimentului ce va avea loc la Party Land.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.