31.1 C
Vaslui
01-iul.-2022

Maxime de 17-18 grade, în Ajunul Crăciunului! VEZI PROGNOZA PE TREI ZILE

Temperaturi de primăvară în Ajunul Crăciunului. În unele zone ale ţării vor fi astăzi şi 18 grade.

Ajunul Crăciunului vine cu soare peste România. Dacă ne luam de vremea de afară a, crede că este primăvară, deoarece România este traversată de un aer cald ceea ce face ca temperaturile din termometre să urce astăzi în unele zone şi până la 17-18 grade Celsius.

„Exceptând ceaţa de dimineaţă, vorbim despre o vreme caldă. În nordul Moldovei vor fi maxime de 1-2 gradew, valori normale pentru această perioadă, însă în suv-vestul ţării vor fi valori până la 17-18 grade, ceea ce înseamnă cu aproape 15 grade peste valorile normale. În veste şi nord-vest vor fi şi ploi. În capitală vor fi astăzi 9-10 grade”, a declarat meteorologul Silviu Grigore.

Mâine vremea se răceşte în vestul ţării cu 4-6 grade, însă tot rămâne caldă pentru această perioadă. În prima zi de Crăciun vor vi maxime între 6 şi 16 grade, cele mai mari valori vor fi în Dobrogea şi Muntenia. În Bucureşti, mâine vor fi 15 grade.

Precipitaţiile se intensifică în nord, vest şi centru, iar în nopatea de 25 spre 25 se transformă în ninsori.

Duminică regimul termic se apropie de cel normal, cu maxime între -2 şi 7,8 grade.

„În săptămâna de după Crăciun sunt speranţe de ninsori locale ăîntr-o bună parte a ţării, dar nu este exclus ca de Anul Nou să fie puţină zăpadaă sau chiar deloc”, a mai spus Silviu Grigore.

realitatea.net

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here