5.3 C
Vaslui
27-nov.-2022

Mazăre: Mi-am dat demisia din toate funcțiile deținute în PSD. Până în vară nu voi mai fi primar

- Advertisement -

Primarul Constanței, Radu Mazăre, a anunțat, joi seară, că și-a dat demisia din toate funcțiile pe care le deținea în Partidul Social Democrat, potrivit Ziare.com.

„Nu mai îmi spuneți președinte PSD Constanța, că mi-am dat demisia din toate funcțiile din partid. Nu și din calitatea de membru de partid, că pierdeam primăria. Până în vară renunț și la funcția de primar”, a declarat Radu Mazare, la un post de televiziune.

Edilul Constanței a precizat că nu a vorbit cu nimeni, din conducerea PSD, și că nimeni nu i-a cerut să își dea demisia, decizia aparținându-i în totalitate.

„Nu. Nu am avut nicio discuție cu nimeni. Astăzi, după plimbarea cu caiacul, pe care am făcut-o liniștit pe mare, mi-am dat seama că trebuie să scriu această demisie. Am scris-o. Nu mi se pare în regulă ca un partid să te considere vinovat, când un procuror începe o urmărire penală împotriva ta. Nu mi se pare că este echitabil și că are legatură cu prezumția de nevinovăție. Pe teoria nouă de curățare în partid, dacă mi se întâmpla ce mi s-a întâmplat acum două zile, trebuia să plec. M-a mâhnit și mă mâhnește această obediență față de procurori pe care o au cei de la conducerea partidului. În curând, voi renunța și la funcția din PSD și să facă ce vor cu partidul lor”, a adăugat Radu Mazăre.

Pe de altă parte, edilul Constantei a afirmat, de mai multe ori în timpul intervenției sale, că vrea să renunțe de tot la viața publică, pentru că nu mai rezistă.

„Eu nu dorm liniștit. Dorm cu geanta la cap că te cheamă procurorul și te trezești în fața unei povesti de te doare capul. (…) Nu trăiesc o viață deloc plăcută. Asta m-a determinat și mi-am dat seama că nu am pentru ce să trăiesc așa cu geanta la ușă. (…) Fiecare om mai are dreptul și la viața lui. E adevărat că poate dintr-un anumit unghi poate fi privit ca un gest de lehamite. Aș vrea să pot să mai rad și eu. Eu nu mai râd în ultima vreme. Pentru ce?”, a adăugat edilul.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/mazare-mi-am-dat-demisia-din-toate-func-iile-de-inute-in-psd-pana-in-vara-nu-voi-mai-fi-primar_1657022.html#ixzz3Urfju65d
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.