Meci fără miză pe “Municipal”

ADVERSAR… Fotbaliștii vasluieni speră să încheie anul cu o victorie în ultima etapă a Ligii 3. Echipa pregătită de Cracea și Botez înfruntă o echipă de tradiție a fotbalului românesc, Ceahlăul Piatra-Neamț.

FINAL DE SEZON… În ultima etapă a Ligii 3, Seria 1, Sporting Juniorul Vaslui primește vizita formației Ceahlăul Piatra-Neamț, într-un meci care se va disputa astăzi, de la ora 15.00, pe stadionul “Municipal” din Vaslui. Va fi un meci fără miză, vasluienii asigurându-și deja biletele și pentru viitoarea ediție de campionat, iar nemțenii nu mai au șanse de a prinde un loc de play-off.

Partida tur dintre Ceahlăul Piatra-Neamț și Sporting Juniorul Vaslui nu s-a disputat, Vasluiul impunându-se la masa verde, scor 3-0. Nedisputat în ultima etapă a turului Ligii 3, după ce au fost depistate 15 cazuri pozitive de coronavirus în lotul echipei de sub Pietricica, meciul dintre cele două formații nu s-a disputat nici la reprogramare. În lotul echipei vasluiene s-au descoperit două cazuri pozitive în rândul fotbaliștilor, iar DSP Vaslui a hotărât carantinarea întregului lot. Vasluienii au câștigat cu 3-0 la masa verde, după ce echipa nemțeană a fost considerată vinovată pentru reprogramarea jocului. Înaintea acestui joc, Vasluiul se află pe locul 8, cu 20 de puncte, în vreme ce nemțenii sunt pe patru, cu 31 de puncte. Într-un alt joc, Hușana Huși va primi vizita formației Șomuz Fălticeni, echipă pe care a învins-o și în tur, scor 2-1. Hușana se află pe locul cinci, cu 28 de puncte, iar Fălticeniul ocupă poziția a șasea, cu 24 de puncte.

Liga 3, Seria 1, etapa a 18-a:

  • Sporting Vaslui – Ceahlăul Piatra Neamț
  • CSM Pașcani – Știința Miroslava
  • Dante Botoșani – Foresta Suceava
  • Bradu Borca – Bucovina Rădăuți
  • Hușana Huși – Șomuz Fălticeni
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ