spot_img
17 C
Vaslui
15-iun.-2024
spot_img

Meciul orgoliilor

- Advertisement -

CARE PE CARE… Derby-ul dintre CSM Vaslui și Rapid Brodoc, din primul tur al Cupei României la fotbal, se dispută astăzi, de la ora 17:30, pe stadionul „Municipal” din Vaslui. Se anunță un meci greu, al orgoliilor, având în vedere tensiunile acumulate între conducerile celor două cluburi.

CSM-ul se află la un nivel foarte bun înaintea jocului, având în vedere că au 35 de victorii consecutive cu Gabriel Crăciun pe banca tehnică. De partea cealaltă, Rapid Brodoc se află în fața unui nou început, cu foarte mulți jucători noi, însă și „alb-vișinii” au ca obiectiv calificarea în turul următor. La meciul de astăzi, ambele formații trebuie să joace din primul minut având în teren câte trei fotbaliști sub 19 ani (doi născuți cel târziu 2004 și altul în 2005). Acest regulament a fost stabilit de Federația Română de Fotbal, în urmă cu mai bine de 7 ani, federalii stabilind că participantele din prima ligă în Cupa României vor trebui să aibă pe teren cel puțin un fotbalist sub 21 de ani, echipele din liga secundă câte doi sub 19 ani, iar cele din Liga 3 trebuie să joace având câte trei fotbaliști. Partida va fi arbitrată de Andrei Apreutesei din Iași, ajutat de arbitrii asistenți Cosmin Vițelaru și Dragoș Ploaie, ambii din Vaslui.

Noi mutări la CSM Vaslui

Cu două zile înainte de meciul cu Rapid Brodoc, CSM-ul i-a înregimentat pe Paul Deleanu, Cosmin Tofan, foști jucători în Liga 3 la Hușana Huși, dar și pe juniorul Angel Cazacu, de la Atletic Club Bârlad, născut în anul 2004.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.