-1.2 C
Vaslui
04-dec.-2021

Meciuri grele pentru Husana si Sporting Vaslui

Liga 3

DIFICIL… Cele douã formatii vasluiene angrenate în Liga 3 au misiuni dificile în etapa programatã sâmbãtã, de la ora 15.00. Husana Husi înfruntã Stiinta Miroslava, într-un adevãrat duel de podium, în timp ce Vasluiul primeste vizita celor de la CSM Pascani.

Campionatul Ligii a 3-a de fotbal programeazã în acest weekend meciurile etapei cu numãrul 6, rundã în care cele douã reprezentante ale judetului vor juca pe teren propriu. Husana Husi se aflã în fata unui nou examen dificil, împotriva unei contracandidate în lupta pentru primele locuri ale clasamentului. Trupa lui Florin Croitoru va înfrunta Stiinta Miroslava, o echipã incomodã si omogenã care are în componentã jucãtori cu experientã la nivelul Ligii 3. În acest sezon, cele douã formatii s-au mai întâlnit o singurã datã, în turul 3 al Cupei României, husenii reusind sã se impunã cu scorul de 2-1. Fotbalistii huseni se aflã pe locul secund, cu 12 punte, în vreme ce Miroslava ocupã locul trei, cu 10 puncte. Partida dintre cele douã formatii se joacã, la Husi, sâmbãtã, de la ora 15.00.

Cu gândul la victorie

La Vaslui, tot de la ora 15.00, Sporting Juniorul Vaslui înfruntã „lanterna-rosie” CSM Pascani, formatie care a strâns un singur punct în cinci partide. Dupã înfrângerea surprinzãtoare suferitã cu Dante Botosani (1-2), „galben-verzii” nu mai vor sã repede greselile din partida precedentã si sunt motivati sã obtinã cea de-a treia victorie a sezonului. În clasament, Vasluiul a strâns 6 puncte si se aflã pe locul 6, iar Pascaniul a adunat un singur punct, ocupând ultima pozitie.

Programul etapei a VI-a, sâmbãtã, 17.00:

Dante Botosani – Bucovina Rãdãuti

Somuz Fãlticeni – Ceahlãul Piatra Neamt

Husana Husi – Stiinta Miroslava

Bradu Borca – Foresta Suceava

Sporting Juniorul Vaslui – CSM Pascani

Ultimele Știri
Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here