Medalii pentru CS “Intersport” Vaslui

REUSITE… Sportivii sectiei de judo a Clubului Sportiv “Intersport” Vaslui, pregãtiti de antrenorul Octavian Ghiurtu au avut un parcurs foarte bun la Cupa “Mos Crãciun” Iasi. Vasluienii au cucerit zece medalii, dintre care douã de aur, una de argint si sapte de bronz la turneul international de judo de la iasi.

CS “Intersport” Vaslui a participat la turneul international de judo de la Iasi, intitulat Cupa “Mos Crãciun” si organizat de Clubul Sportiv Scolar “Unirea”, în colaborare cu Directia Judeteanã de Sport si Tineret Iasi si Asociatia Judeteanã de Judo Iasi. Turneul a adunat 300 de sportivi de la 18 cluburi din Iasi, Bucuresti, Bacãu, Onesti, Târgu Secuiesc, Bistrita, Gura Humorului si Vaslui.

De la Vaslui au participat 20 de sportivi, cu vârste cuprinse între 7 si 11 ani. Elevii profesorului Octavian Ghiurtu au fãcut o impresie foarte bunã, obtinând 10 medalii, dintre care douã de aur, una de argint si sapte de bronz.

“A fost o întrecere reusitã. Îi felicit pe copii pentru medaliile obtinute. Sperãm sã facem o figurã frumoasã si la viitoarele competitii. Tin sã le multumesc si pãrintilor pentru sprijinul acordat”, a declarat Octavian Ghiurtu.

Medaliatii cu aur sunt Sabina Berescu (26 kg) si Maria-Elena Musat (36 kg). Argintul a fost obtinut de Miruna Cretu (26 kg) si Teodora Adam (28 kg). Medalii de bronz au obtinut Maria Popa (40 kg), Marina Casangiu (48 kg), Flavian Hobinc (27 kg), Alexandru Casangiu (30 kg), Eduard Pandelea (38 kg), Adrian Hordilã (42 kg) si Denis Popa (46 kg).
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ