Medic nou la Spitalul Județean de Urgență Vaslui

dr. Bogdan Alexandru Gafton

ACHIZIȚIE IMPORTANTĂ… Echipa medicală a Spitalului Județean de Urgență Vaslui s-a îmbogățit cu un nou membru. Este vorba despre dr. Bogdan Alexandru Gafton, medic specialist ortopedie pediatrică, care duce mai departe numele tatălui său, reputatul doctor Narcis Gafton, cel despre care toți vasluienii își aduc aminte cu drag. 

Vestea că secția de Chirurgie și Ortopedie Infantilă și-a mărit echipa medicală a fost foarte bine primită de către vasluieni. Faptul că din această echipă va face parte doctorul Bogdan Alexandru Gafton, fiul răposatului medic Narcis Gafton, a fost precum cireașa de pe tort, anunțul angajării acestuia primind peste 500 de aprecieri pe pagina de facebook a unității sanitare. “Își urmează tatăl, cel care mi-a vindecat băieții mei de orice, la orice oră din zi sau noapte. Succes mult! Sunt convinsă că va fi la fel ca cel care îl privește acum de sus, de prea de sus”, a scris Claudia G. la secțiunea comentarii. “Mult succes,nu poate fi altfel decât ca tata,un medic empatic și plin de omenie”, a postat o altă persoană. Toată lumea e convinsă că în acest caz așchia nu a sărit departe de trunchi și că doctorul Bogdan Alexandru Gafton va face cinste profesiei pe care și-a ales-o. 

Dr. Narcis Gafton, decorat de președintele țării  

Cu o voce blândă, doctorul Narcis Gafton a rămas în memoria părinților și miilor de copii pe care i-a tratat, datorită dragostei cu care își făcea meseria. Ieșit la pensie în toamna anului 2010, dr. Gafton a continuat să profeseze în cadrul unei clinici private din oraș, tratându-și micuții pacienți cu același profesionalism cu care a făcut-o întreaga carieră. De-a lungul anilor, medicul Narcis Gafton a ocupat mai multe funcții de conducere, de la cea de șef al Secției de Pediatrie, la cea de director de spital, în anii 90, precum și cea de director al Direcției de Sănătate Publică, în perioada 2001 – 2005. În anul 2004, președintele României i-a acordat doctorului Narcis Gafton Ordinul Meritul Sanitar în grad de Ofițer, pentru merite deosebite obținute de-a lungul carierei.
1 COMENTARIU

  1. În sfirsit a venit și un doctor român în Vaslui
    Prin clinicile astea private vezi in multe cabinete arabi,moldoveni de dincolo de Prut; își fac apariția pe la prînz așa , după care colinda toate clinicile private unde au contract și consulta pacienții.
    E rău,e bine? Cum o fi???
    Cînd te uiți la ei iar ei se uită la tine…îți trec toate bolile! Eu zic că e de bine!!!! 🙂 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ