spot_imgspot_img
spot_img
9.7 C
Vaslui
03-dec.-2023

Medic nou specialist în chirurgie plastică estetică și microchirurgie constructivă, la spitalul din Bârlad!

- Advertisement -
dr. Anca Sabina Hrițac

BINE AȚI VENIT… Conducerea Spitalului de Urgență „Elena Beldiman” a luat inițiativa de a prezenta medicii noi, care după finalizarea rezidențiatului au ales să vină să profeseze în acest spital. Unii dintre ei sunt bârlădeni, alții din județele alăturate de Vaslui, alții din Republica Moldova. Toți au ales să vină la Bârlad, să pună umărul la vindecarea pacienților, mai ales că spitalul ducea lipsă mare de medici. Acum s-a prefigurat o echipă tânără, care deja dă rezultate. Îi urăm „Bine ați venit” în paginile ziarului Vremea Nouă, medicului Anca Sabina Hrițac, care are o specializare ce nu a mai fost până acum la spitalul din Bârlad! Vorbim de medic chirurg plastician estetică și microchirurgie constrcutivă!

Vă prezentăm așadar, un alt medic care întregește echipa medicală din luna martie 2022. Se numește Anca Sabina Hrițac, este medic specialist chirurgie plastică estetică și microchirurgie reconstructivă, are 31 ani, s-a născut și a crescut în Iași. A absolvit Colegiul Național Iași, după care a urmat studiile Universității de Medicină și Farmacie Iași, Facultatea Medicină Generală promoția 2016.

De ce chirurgie plastică?

În perioada 2017-2021 a urmat rezidențiatul în specialitatea Chirurgie plastică, estetică si microchirurgie reconstructivă în cadrul Spitalului Clinic de Urgență „Sf. Spiridon” Iași, unde a abordat o varietate mare de cazuri complexe. „Perfecționarea mea continuă și în prezent prin participarea la cursuri post-universitare și congrese. Pot spune că firea empatică și atenția la detalii ce mă caracterizeaza m-au determinat să aleg această specialitate. Am descoperit în cadrul Compartimentului de Chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă o echipa de oameni profesioniști, cu tact și atenție fata de pacienți”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

 1. Un bârlădean.
  Felicitări și mult succes tinerilor medici !!
  În ciuda ofertelor tentante din străinătate, prin rămânerea lor în țară și angajarea în spitalele românești au demonstrat că au conștiință națională, că sunt empatici și țin la neamul din mijlocul cărora provin, pe scurt, că sunt buni români. În nobila carieră pe care și-au ales-o, aceea de a alina suferințele celor bolnavi, să rămână devotați Jurământului lui Hipocrate, să pună în practică ceea ce au învățat pe băncile facultății cu afabilitate și generozitate sufletească, având în centrul preocupărilor lor profesionale pacientul, indiferent de starea lui materială, apartenență politică, etnie, religie etc.

 2. Cine se lasa pe mana „tinerilor specialisti”pe care ii tot promovati in ziar? Sa fim seriosi,tinerii medici valorosi nu i vom intalni in spitalul din Barlad ,ci in spitalele de prin Europa unde au ales sa profeseze intr un mediu cu adevarat competitiv !

  • În teorie ai dreptate, in practică te înșeli amarnic….

   Acum se câștigă în România la fel cat „înafara”, plus că mai vorbești limba și cunoști …. „materialul” (de-alde tine adică).
   Nu, nu sunt doctor (as fi vrut io).

  • Eu mai degrabă am încredere în medicii tineri, implicați, plăcuți!
   Decât în cei în vârstă, unii care stau în posturi până mor, blazați, plictisiți, irascibili, aroganți, cu aere de superioritate, șpăgari, etc!
   Le urez succes și să rămână devotați pacienților, nu banilor mulți, cu sacul!…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.