Medic, prins beat la volan pe străzile din Iași! Polițiștii l-au luat și l-au dus la spital! În fața colegilor de breaslă, doctorul a refuzat să îi fie luate probe biologice!

Un medic s-a ales cu o pedeapsă din partea judecătorilor ieșeni. Ștefan Ioniță este acuzat de procurori că a refuzat să îi fie luate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. După ce a primit pedeapsa, medicul a contestat sentința la Curtea de Apel Iași

Sentință-bombă a judecătorilor ieșeni! Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat recent pe un medic stomatolog, după ce acesta a fost acuzat că a urcat băut la volan și că a refuzat să îi fie prelevate probe de sânge.

„Instanța îl condamnă pe inculpatul Ștefan Ioniță la un an și patru luni de închisoare, cu suspendare, pentru refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice. Dispune ca inculpatul să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 60 de zile, în cadrul unei instituții publice aflate în subordinea Consiliului Local al municipiului Iași, având ca obiect de activitate fie prestarea de servicii de utilități publice, fie prestarea de servicii de asistență socială”, au afirmat judecătorii ieșeni.

Sentința nu este definitivă, aceasta fiind deja contestată de către medic, la Curtea de Apel Iași. Următorul termen al apelului a fost stabilit pentru 13 octombrie 2020.

Ștefan Ioniță, acuzat că a urcat băut la volan și că a refuzat să îi fie luat sânge

Procesul lui Ștefan Ioniță (36 de ani) a început pe 6 august 2019. Atunci, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe medicul stomatolog, sub acuzația amintită.  …https://www.bzi.ro/medic-prins-beat-la-volan-pe-strazile-din-iasi-politistii-l-au-luat-si-l-au-dus-la-spital-in-fata-colegilor-de-breasla-doctorul-a-refuzat-sa-ii-fie-luate-probe-biologice-exclusiv-4038943?utm_source=website&utm_medium=deschideri
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ