Medicii de la Spitalul Neamț au sunat de patru ori la 112

Medicii de la Spitalul Neamț au sunat de patru la 112.

Informația a fost confirmată de Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS), care precizează că sâmbătă, 14 noiembrie, au fost primite patru apeluri la 112 pentru anunțarea incendiului de la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Piatra Neamț.

Primul apel la 112, la ora 18.46

Primul apel la 112 a fost înregistrat la ora 18.46, potrivit unui comunicat dat de STS cu privire la anunțarea incendiului de la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgență Județean Neamț.

„În data de 14 noiembrie a.c., la Centrul 112 Neamț s-au înregistrat patru apeluri de urgență, primul fiind inițiat la ora 18:46 și preluat de operatorul STS al 112 în 4 secunde. Apelul a fost procesat și indexat, conform metodologiei privind cooperarea agențiilor specializate de intervenție și a fost transferat către ISU Neamț, Poliție, Ambulanță și Jandarmerie”, au transmis reprezentanții STS.

Conform acestora, incendiul a fost anunțat de către un angajat care face parte din personalul medical al spitalului.

Șase pacienți aduși la spitalul mobil de la Lețcani

Șase pacienți cu COVID-19 internați la secția ATI de la Spitalul Județean Piatra Neamț au fost aduși sâmbătă noaptea, 14 noiembrie 2020, la Iași pentru a fi internați la spitalul mobil de la Lețcani. Incendiul devastator din unitatea nemțeană a făcut ca 10 persoane să-și piardă viața, iar medicul de gardă Cătălin Denciu să sufere arsuri extrem de grave.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ