Medicii legiști au făcut trei necropsii într-un cimitir din Iași! Numărul persoanelor care au decedat din cauza spirtului Sante Med contrafăcut de arabi crește alarmant!

La Iași au fost dezgropate încă 3 cadavre în cazul spirtului contrafăcut. Până în acest moment, 17 persoane, printre care 12 ieșeni, au murit din cauză că au consumat spirt contrafăcut Sante Med. Anchetatorii au decis să extindă ancheta după ce la Sibiu au murit doi bărbați din aceeași cauză. În timp ce ancheta este în desfășurare, familiile celor deshumați au fost oripilate

La Iași au fost exhumate încă trei cadavre în cazul spirtului contrafăcut. Astfel, vineri, la Plugari trei morți au fost scoși din mormânt pentru necropsie. Medicii legiști au ridicat probe pentru a stabili dacă decesele celor trei au legătură cu metanolul, substanța toxică găsită în spirtul SANTE MED, cel care a fost contrafăcut de trei arabi. La Iași, 15 persoane au decedat după ce au consumat spirt contrafăcut, iar la Sibiu au fost două.

Totul a început după ce Dawoud Abdel Nabi Ali, Ahmed Fuad și fiul unuia dintre cei doi au pus la cale afacerea ilegală. Odată cu începerea pandemiei, cei trei s-au gândit să facă bani rapid și simplu. Așa au ajuns să pună în practică un plan aproape diabolic. Au cumpărat recipiente din plastic, au imprimat etichete și au combinat mai multe substanțe folosind o cantitate uriașă de metanol, un alcool ucigaș. Alcoolul sanitar s-a vândut ca pâinea caldă și așa au ajuns arabii să vândă cantități uriașe de alcool medicinal contrafăcut, obținând zeci de mii de euro într-un timp extrem de scurt. Ambii aveau standuri în „Dragonul Roșu”, iar de acolo spirtul ucigaș a fost distribuit în multe zone din țară.

Percheziții și arestări

După primele decese, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz, au lucrat ca la carte și au reușit să dea de cei care au ucis cu sau fără voie. …https://www.bzi.ro/exclusiv-medicii-legisti-au-facut-trei-necropsii-intr-un-cimitir-din-iasi-numarul-persoanelor-care-au-decedat-din-cauza-spirtului-sante-med-contrafacut-de-arabi-creste-alarmant-3952120?utm_source=website&utm_medium=deschideri
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ