spot_imgspot_img
spot_img
-0.7 C
Vaslui
08-dec.-2023

Mediciniștii din București, fapte bune în cuprinsul Episcopiei Hușilor!

- Advertisement -
CONSULTAȚII… În cadrul evenimentului s-au oferit consultații de specialitate de către medicii rezidenți și specialiști, cu ajutorul studenților mediciniști din București.

IMPLICARE… Cum în satele din Vaslui sunt atât de mulți oameni care ajung rar la medic, deși au suferințe fizice ce ar trebui neaparat evaluate de specialiști, inițiativa ca un grup de studenți la Medicină să vină prin sate și să acorde consultații gratuite este, fără îndoială, un semn emoționant de bunăvoință și grijă pentru cei fără posibilități.

În acest sens, Asociația Filantropia Ortodoxă Huși, Episcopia Hușilor și Societatea Studenților în Medicină din București au inițiat un asemenea proiect, numit „Împreună pentru sănătatea rurală”, iar în cadrul său, în comuna Oșești, satul Duda, studenții au consultat în jur de 140 de persoane. “Campania, derulată cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Ignatie, s-a desfășurat în zilele de 10 și 11 septembrie 2022, în intervalul orar 10.00-18.00. Toate serviciile oferite în cadrul acesteia au fost gratuite. În cadrul evenimentului s-au oferit consultații de specialitate (gastroenterologie, cardiologie, medicină de familie, ATI, pediatrie), de către medicii rezidenți și specialiști, cu ajutorul studenților mediciniști din București”, au precizat reprezentanții Episcopiei Hușilor, într-un comunicat publicat pe site-ul episcopiahusilor.ro.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.