2 C
Vaslui
29-nov.-2022

Medicul Alexandru Rotundu, îndemn la vaccinare: „este pașaportul nostru spre viața de dinainte de Pandemie. Merită!”

- Advertisement -
Dr. Alexandru Rotundu

AVEȚI ÎNCREDERE… Un medic chirurg, Alexandru Rotundu, de la Spitalul de Urgență „Elena Beldiman”, face un apel către populație pentru a se vaccina anti-Covid-19. După ce chirurgul Alexandru Rotundu s-a vaccinat, acesta a ținut neaparat să arate și celor care nu cred în vacinare, că este foarte bine să se imunizeze în acest fel. „Am încredere în medici și deopotrivă în oamenii de știință,care m-au tratat bine când am fost și eu la rândul meu bolnav. Am atâtea lucruri de făcut,multe locuri de văzut,oameni dragi de vizitat,încât decizia de a mă vaccina a venit firesc. MERITĂ! Este pașaportul nostru spre viața de dinainte de Pandemie”, a scris pe pagina sa de socializare medicul chirurg Alexandru Rotundu.

Chirurgul de la Spitalul din Bârlad a postat pe pagina sa de socializare, imediat după ce s-a vaccinat anti Covid-19, un mesaj impresionant pentru cei care sunt sceptici în privința vaccinului. „Astăzi am avut privilegiul să fiu vaccinat! M-am vaccinat cu gândul la primăvară.  Am la ce să mă gândesc  și toate la timpul viitor. M-am vaccinat pentru că am încredere! Viața mea este clădită pe încredere.Mi-am dus copilul la grădiniță, l-am dat în palmele unor educatoare pentru că am încredere. Conduc mașina cu încredere pentru că am încredere în constructor și în mecanicul meu.Îmi iau pâinea cea de toate zilele de la chioșc pentru că am încredere că brutarul a pus acolo făină și nu șoricioaică. Și, nu în cele din urmă, dar înainte de toate, am încredere în medici și deopotrivă în oamenii de știință, care m-au tratat bine când am fost și eu la rândul meu bolnav. Am atâtea lucruri de făcut ,multe locuri de văzut, oameni dragi de vizitat încât decizia de a mă vaccina a venit firesc.Dacă aș zice că nu am stat pe gânduri, că nu mi-a păsat ce injectează în mine niște oameni într-o soluție produsă în străinătate, aș minți , dar m-am documentat. M-am interesat și de efectele adverse, la fel de rezultatele obținute pe voluntari (peste 20.000). După toată documentarea am tras linie: MERITĂ ! Este pașaportul nostru spre viața de dinainte de Pandemie.Ideal ar fi să ne vaccinăm cu toții, printr-un elan colectiv. Cu cât mai mulți oameni vaccinați, cu atât mai scurt timpul până la viața de dinainte, mai puțini morți și suferință. Am îngrijit bolnavi de Covid -19 timp de 9 luni și se pare că nu se va sfârși mâine, cu vârste de la 20 la 94 de ani. Mulți au mers foarte bine, unii au făcut forme severe, alții s-au dus din cauza acestui virus ucigaș. Am văzut suferință și moarte provocată de acest Covid, uneori greu de explicat aparținătorilor și greu de „digerat” de familia celor plecați dintre noi. Cîți dintre cei care au murit de Covid-19 și-au dorit vaccinul,dar n-au avut această uriașă șansă la viață?Acum noi o avem!”, a scris medicul Alexandru Rotundu.

Cine este tânărul chirug Rotundu?

Tânărul medic Alexandru Rotundu este cel care a postat pe 3 iulie anul trecut, pe pagina sa de socializare, o fotografie  cu mâna sa, după 4 ore de intervenție chirurgicală, la o temperatură care ajungea în sala de operații la 28 de grade. Chirurgul Alexandru Rotundu are 35 de ani, este din Botoșani de loc. Zi de zi face lucruri bune pentru pacienții săi și a ajuns de la rezidențiatul de la Institutul de Oncologie din Iași la spitalul bârlădean, care are nevoie de mulți medici specialiști ca el, …de foarte mulți!

CITIȚI ȘI AICI: http://vremeanoua.ro/miracol-la-spitalul-barlad-un-barbat-cu-doua-afectiuni-letale-salvat-de-medici-in-extremis-foto/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.