1.7 C
Vaslui
04-dec.-2022

Medicul care a declarat că doctorii români nu se uită la copii fără șpagă, în vizorul ministrului Sănătății

- Advertisement -

Ministrul Sănătății, Ritli Ladislau, a cerut conducerii Spitalului de Copii „Marie Curie” să verifice dacă declarațiile medicului Cătălin Cârstoveanu din acestă unitate, apărute în cotidianul „The Independent” sunt reale și să ia toate măsurile necesare în acest caz.

Ministrul Sănătății a cerut conducerii Spitalului Marie Curie să verifice dacă lucrurile se petrec așa cum a declarat în presa străină unul din doctorii care lucrează în această unitate

Autoritățile consideră că articolul apărut în publicaţia britanică aduce prejudicii de imagine serioase atât unităţii medicale, cât şi întregului sistem sanitar românesc. Medicul Cârstoveanu declara jurnaliștilor britanici că viața copiilor din România este pusă în pericol, pentru că medicii nu vor să-i îngrijească fără șpagă.

Spitalul de Copii “Marie Curie” este una dintre cele mai importante unităţi medicale pentru copii din România, în care activează medici recunoscuți pentru profesionalism şi performanţe deosebite.

În ceea ce priveşte, secţia de chirurgie cardiovasculară, dotată cu aparatură, dar nefuncțională din lipsă de personal, Ministerul Sănătăţii susţine demararea activităţii în această secţie, la fel cum a susţinut şi toate demersurile realizate în vederea organizării acesteia.

„În acest sens, au fost alocate fonduri importante pentru achiziţia de aparatură medicală şi, încă de anul trecut, au fost deblocate 22 posturi pentru realizarea angajărilor necesare”, a declarat ministrul Ladislau.

www.evz.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.