Medicul șef de la secția ATI Reanimare a spitalului din Bârlad transportat de urgență la București cu elicopterul!

EPUIZARE… Cadrele medicale de la secția ATI Reanimare a spitalului din Bârlad, sunt în stare de șoc! Starea medicul șef al secției, cel mai bun anestezist și de terapie intensivă al spitalului, care a fost depistat sâmbătă, 15 august, cu Covid 19 s-a înrăutățit grav în cursul zilei de astăzi. Doctorul bârlădean fost transportat de urgență în această după amiază cu elicopterul la Spitalul de Boli Infecțioase „Matei Balș” din capitală, deoarece îi scăzuse saturația de oxigen foarte tare.

Vă reamintim că unul dintre cei mai apreciați medici anesteziști și de terapie intensivă a spitalului bârladean, șef al secției ATI Reanimare, a ajuns pe patul de spital la rândul său, infectat cu virusul SARS CoV 2. Astăzi, medicul a fost transportat la spitalul „Matei Balș” din capitală, starea sa de sănătate înrăutățindu-se brusc!

„Medicul nostru a fost transportat cu elicopterul chemat să-l transfere la București, deoarece saturația de oxigen din sânge îi scăzuse foarte mult. De sâmbătă, 15 august, este pozitiv la acest virus și a fost internat la secția de boli infecțioase, având atunci o formă ușoară spre medie, însă boala a evoluat”, a precizat Daniela Borș, managerul spitalului bârlădean. Medicul respectiv are aproape 60 de ani, iar colegii săi au fost pe „baricade” ajutându-l să-și revină. Acum toți se roagă ca acesta să se facă bine.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ