spot_img
spot_imgspot_img
15.3 C
Vaslui
18-mai-2024

Mega-greva care paralizează Hollywood-ul. Zeci de seriale amânate, multe dintre ele ar putea dispărea ția aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere.

- Advertisement -

Scenariştii de la Hollywood sunt în grevă de două luni și, în curând, li s-ar putea alătura şi actorii. Pentru public, asta poate însemna că următorul sezon al serialului preferat va fi amânat și multe ar putea dispărea pentru totdeauna, scrie BBC. Contractul semnat de Federația Americană a Artiștilor de Televiziune și Radio (SAG-AFTRA) expiră la miezul nopții, ora locală, pe 12 iulie, după o prelungire a termenului limită care a întârziat cu aproape două săptămâni posibilitatea unei mega-greve. Actorii vor intra în grevă alături de scenariştii din Writers Guild of America, care au recurs la această formă extremă de protest încă din 2 mai, după ce nu au reușit să ajungă la un acord cu Alliance of Motion Picture and Television Producers (AMPTP), un grup-umbrelă care reprezintă studiouri precum Disney, Netflix, Amazon și Apple.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/externe/mega-greva-care-paralizeaza-hollywood-ul-zeci-de-seriale-amanate-multe-dintre-ele-ar-putea-disparea-2421899

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.