spot_imgspot_img
spot_img
-0.7 C
Vaslui
08-dec.-2023

Meghan Markle a povestit cel mai dramatic episod din timpul adolescenței sale: „Eram singură și nu stătea nimeni cu mine la prânz”

- Advertisement -

Meghan Markle este, în prezent, una dintre cele mai populare și influente femei din lume, mai ales după ce a devenit soția prințului Harry, însă lucrurile nu au fost așa tot timpul. Recent, ducesa de Sussex a povestit cel mai dramatic episod din timpul adolescenței sale, mărturisind că a fost un copil „singuratic”.

În cadrul unui nou episod din podcast-ul său, intitulat „Archetypes”, Meghan Markle a purtat o discuție cu invitata sa Mindy Kaling, aducând în prim-plan stereotipurile feminine. În timpul discuției, actrița americană, Mindy, în vârstă de 43 de ani, a fost uimită să afle că Meghan nu a fost o persoană populară în timpul școlii, ba chiar a fost una dintre acei adolescenți singuratici și invizibili.

Discuția a început atunci când Mindy a declarat că: „Am crescut simțindu-mă urâtă și supraponderală. Așa că, de când o am pe fiica mea, mi-am propus să-i spun mereu că este frumoasă, pentru a-i spori încredere în ea”, continuând să o întrebe pe Meghan dacă ea a fost una dintre acele fete drăguțe atunci când a crescut…https://www.peroz.ro/divertisment/meghan-markle-a-povestit-cel-mai-dramatic-episod-din-timpul-adolescentei-sale-eram-singura-si-nu-statea-nimeni-cu-mine-la-pranz-89863

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.