spot_imgspot_img
14.8 C
Vaslui
12-apr.-2024

MEMBRU’ A BATUT ORGANU’

- Advertisement -

VRAISTE Un membru al comisiei de la sectia de votare din Portari, reprezentantul PD-L, s-a îmbãtat si a sãrit la bãtaie la jandarmul care asigura paza si ordinea, dupã care i-a “aplicat” câteva înjurãturi vârtoase si sefului de post din comuna Zãpodeni! În replicã, Biroul Electoral Judetean a luat hotãrârea sã nu-l înlocuiascã! De asemenea, presedinta sectiei de votare din Portari a fãcut tot posibilul sã întârzie cât mai mult intrarea jurnalistilor în sectie, desi acestia aveau toate documentele necesare, conform legii. Motivul? “Mai aveam ceva de strâns, de aranjat înãuntru”!

Un membru al comisiei de la sectia de votare din Portari, cunoscut în sat ca fiind cam…”dereglat” si când e beat, dar si când e treaz, s-a supãrat pe jandarmul care asigura ordinea si paza si l-a luat la bãtaie! La Portari, pe lângã seful de post al comunei Zãpodeni, care a fost si el înjurat de membrul comisiei, s-a deplasat si procurorul Ovidiu Berinde, din cadrul Parchetului de pe lângã Tribunalul Vaslui, care l-a gãsit pe Neculai Cretu, de 51 de ani, gata încãtusat de jandarm si de seful de post! Procurorul Berinde a declarat cã acest caz nu este de competenta sa urmând a fi declinat. “Cercetãrile sunt în curs. Deocamdatã se poate spune cã e vorba de un caz de agresiune, agresorul fiind Neculai Cretu, iar cel agresat jandarmul de la sectia de votare”, a declarat procurorul Berinde. Informat despre acest eveniment, Biroul Electoral Judetean a luat decizia ca procesul electoral sã continue cu…acelasi membru! “e vina lor cã l-au bãgat în comisie. Doar toti îl stiu cât e de nebun, si beat si treaz. De ce l-au bãgat în comisie? Nu mai aveau pe cine pune, decât pe el? Acum, asa le trebuie”, au declarat sãtenii care se aflau în curtea scolii din Portari, unde a fost amplasatã si sectia de votare, si care au asistat la eveniment.

Secretomanie totalã în sectia de votare de la Portari

Presedinta sectiei de votare din Portari a fost foarte restrictivã în ceea ce priveste accesul presei în cadrul sectiei, desi jurnalistii îndeplineau toate conditiile prevãzute de lege: acreditãri care sã le permitã intrarea în porice sectie de votare, buletine, legitimatii. În primul rând, jarndarmul, neinstruit îndeajuns, probabil, dupã ce a verificat documentele ziaristilor, i-a mai tinut o bucatã de vreme la usã, ca sã-i cearã presedintei permisiunea! A trecut din nou un timp pânã când presedinta a iesit din sectie, la usã, sã-io vadã pe jurnalisti si sã le analizeze din nou documentele! A motivat cã nu le-a permis accesul în sectie pentru cã “mai aveam ceva de strâns, de aranjat pe-acolo”?!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.