spot_imgspot_img
15.4 C
Vaslui
26-sept.-2023

Meniu de fițe la Murgeni: clanurile țigănești au tăiat gâtul unui struț, „live” pe Facebook! (VIDEO)

- Advertisement -
FIȚE…Țiganii din Murgeni au schimbat de Crăciun, porcul pe struț, dar nu au fost încântați de gustul cărnii!

CIRC ÎNSÂNGERAT… Ce lebede, ce porci! Struții sunt acum noua delicatesă cu care se răsfață interlopii din Murgeni. Se pare că, de când au devenit politicieni de AUR, gusturile țiganilor din Murgeni s-au sofisticat! Ca să rupă gura târgului, patru familii de rromi din Murgeni au cumpărat câte un struț fiecare, plătind 1000 de euro, de la o fermă din județul Galați. Și ca fala să fie totală, s-au adunat cu toții la sacrificat struții și au făcut-o în stilul lor caracteristic, live pe Facebook. Au reușit astfel să oripileze cu cruzimea lor pe toți internauții care au văzut imaginile transmise live de țiganii din Murgeni. Culmea este că, nici măcar nu le-a plăcut carnea de struț, ei mărturisind polițiștilor, care s-au autosesizat, că mai bună era carnea de porc. Din nefericire, după cum sunt legile în România, ce au făcut rromii din Murgeni nu este o încălcare a legii, aceștia au cumpărat struțul pentru hrană și l-au sacrificat în curtea casei! Faptul că l-au chinuit și i-au tăiat gâtul în direct pe Facebook „nu este problematica DSVSA, ei nu au încălcat nicio lege sanitară”, au transmis reprezentanții DSVSA Vaslui. Doar Poliția Animalelor ar fi putut lua măsuri, doar că această autoritate există, dar lipsește cu desăvârșire!

Orașul Murgeni, localitatea vasluiană terorizată de clanurile țigănești, este din nou în atenția întregii țări! Rromii au făcut-o lată, în direct! De Crăciun, patru familii de etnie rromă au hăituit un struț pe care l-au tăiat apoi, în direct, pe facebook. În timp ce tăiau gâtul unui struț, o scenă absolut oribilă, invitau ziariștii să vadă și să distribuie, dornici de a apărea la știri! Curios este că Facebook-ul nu le-a cenzurat scena extrem de violentă în care bietul animal era ucis cu sălbăticie și în continuare țiganii au conturile active și cine știe ce le mai trece prin cap să le arate internauților! Oricum, țiganii din Murgeni au trecut de la porcul de Crăciun, la struțul de sărbători, că doar nu degeaba cutreieră ei Uniunea Europeană! Vor meniuri de fițe și cred că s-au cizelat, doar că nu s-au și civilizat!

Țiganii taie gâtul struților în direct pe Internet, iar autoritățile ridică din umeri!

„Știm că s-au tăiat tot felul de lucruri. Tot timpul, dar ceea ce arătăm noi acuma, cam greu! Dar vrem să vă spunem că la fratele Ghiță, la Cirai, care-i familia noastră, vă arătăm ce se întâmplă! 205 de persoane …. gata!” spune unul dintre interlopi care, culmea, a început apoi să vorbească în limba romanes, spunând parcă o rugăciune către Hristos… Și, ca să arate că ce fac ei este o sacrificare a unui animal, au transmis în direct pe Facebook cum i-au tăiat gâtul unui biet struț. „Fraților ziariști, hai că v-a scăzut concurența la vizualizări. Dacă vreți ca să-l tăiem, trebuie să ajungem la 500 de persoane”, spune interlopul în clipul postat pe internet. Poliția Vaslui, sesizată de internauții oripilați de ceea ce au făcut clanurile din Murgeni, nu poate lua deocamdată măsuri. Au solicitat de la Direcția Sanitar Veterinară Vaslui clarificări, pentru a vedea ce lege s-a încălcat. Dar, supriză! Medicul veterinar Nelu Munteanu, director adjunct al DSVSA Vaslui, spune foarte clar că nu s-a încălcat nicio lege sanitară! „Atâta timp cât oamenii l-au sacrificat pentru consumul propriu, în curtea lor, nu au încălcat nicio lege sanitar veterinară. Faptul că au transmis totul în direct pe Internet este altceva, dar nu este problematica DSVSA – ului. Sunt aspecte care nu țin de noi. Noi am fost sunați de cei de la Poliție, s-a primit o adresă, dar răspunsul este acesta! Nu ține de noi ce au făcut!” , a spus în exclusivitate pentru Vremea Nouă, medicul Nelu Munteanu. Cei care ar fi putut lua măsuri privind felul în care a fost omorât struțul și transmiterea oribilei acțiuni live pe Facebook, ar fi polițiștii din cadrul structurii ce este pe cale să se înființeze, denumită Poliția Animalelor. Dar cum abia s-au scos la concurs posturile, iar concursul se dă joi, 7 ianuarie… sportul preferat acum este ridicatul din umeri! Iar „politicienii” de AUR din Murgeni sunt așteptați să transmită pe Facebook niște înjurături din alea neaoșe țigănești, din care transmit ei în privat ziariștilor care scriu despre faptele lor. Iar auriferilor nu le place adevărul… nici măcar cel biblic!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.